Haberler

PORTAŞ'ı 28 milyar lira zarara uğratan Mesut Özarslan, İYİ Parti'den istifa etti

Güncelleme:

Mamak Kentsel Dönüşüm projesinde PORTAŞ üzerinden yapılan ihalelerde yaşanan usulsüzlükleri belgeleriyle ortaya çıkaran AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan'ı istifaya davet eden İYİ Parti Kurucu Ankara İl Başkanı Mesut Özarslan, partisinden istifa etti. Aynı zamanda PORTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı olan Özarslan, istifa açıklamasında, "Medya üzerinden şahsım hakkında imâ edilen kumpaslara ilişkin olayların bu noktaya nasıl evrildiğini halâ anlamış değilim." dedi.

Ak Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan'ı, Mamak Kentsel Dönüşüm projesinde PORTAŞ üzerinden yapılan ihalelerde yaşanan usulsüzlükleri belgeleriyle ortaya çıkarmasının ardından istifaya davet eden İYİ Parti Kurucu Ankara İl Başkanı Mesut Özarslan, partisinden istifa etti. Aynı zamanda PORTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı olan Özarslan, istifa açıklamasında, "Medya üzerinden şahsım hakkında imâ edilen kumpaslara ilişkin olayların bu noktaya nasıl evrildiğini halâ anlamış değilim." ifadelerini kullandı.

İHALELERDEKİ USULSÜZLÜK ORTAYA ÇIKTI

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, geçtiğimiz günlerde, Mamak Kentsel Dönüşüm projesinde PORTAŞ üzerinden yapılan ihalelerde yaşanan usulsüzlükleri belgeleri ile açıkladı. Sayıştay raporları ile PORTAŞ'ın 28 milyar lira zarar ettiği ortaya çıktı. Aynı zamanda PORTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı olan İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi ve Kurucu Ankara İl Başkanı Mesut Özarslan, Hakan Han Özcan'ı istifaya davet etti.

PORTAŞ'ı 28 milyar lira zarara uğratan Mesut Özarslan, İYİ Parti'den istifa ettiHakan Han Özcan

ÖZARSLAN, İYİ PARTİ'DEN İSTİFA ETTİ

Yaprak dökümünün sürdüğü İYİ Parti'de istifa edenler kervanına Mesut Özarslan da katıldı. Mesut Özarslan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile İYİ Parti'den istifa ettiğini duyurdu.

Özarslan istifa açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Kıymetli Dava Arkadaşlarım, 25 Ekim 2017'de Yüce Türk Milleti'ne umut olmak için ülkemizin her kesiminden milliyetçi ve demokrat arkadaşlarımızla bir araya gelerek Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener Hanımefendi önderliğinde çetin yolları aşarak büyük bir mücadele ile İYİ Parti'yi kurduk. İYİ Parti çatısı altında geçirdiğim süre boyunca; Kurucular Kurulu Üyeliği, Ankara Kurucu İl Başkanlığı, Genel İdare Kurulu Üyeliği, Teşkilat Başkan Yardımcılığı ve daha birçok görevi üstlenmiş olmanın sorumluluğuyla partimizin yükselmesi, gelişmesi ve bürokraside aldığım görevlerde partimizi ve dava arkadaşlarımı layıkıyla temsil etmek için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım.

PORTAŞ'ı 28 milyar lira zarara uğratan Mesut Özarslan, İYİ Parti'den istifa ettiMesut Özarslan

Birlikte gerçekleştirdiğimiz projeler, yürüttüğümüz kampanyalar, sarf ettiğimiz çaba, gösterdiğimiz özveri, samimiyet ve destekleri için Genel Başkanıma, İYİ Parti üyelerine, tüm teşkilatlarına, genç arkadaşlarıma ve Ankaralı hemşehrilerime teşekkürü borç bilirim.

"KUMPASLARA İLİŞKİN OLAYLARIN BU NOKTAYA NASIL EVRİLDİĞİNİ ANLAMADIM"

Medya üzerinden şahsım hakkında imâ edilen kumpaslara ilişkin olayların bu noktaya nasıl evrildiğini halâ anlamış değilim. Ancak kamuoyu bilsin ki; inandığım değerlere olan sadakatimle Genel Başkanımın talimatları haricinde kendi başıma her hangi bir görüşme ve hareket içerisinde olmadığımı beyan ederek, İYİ Parti üyeliğimden istifa ediyorum. Aziz Türk Milleti'ne hizmet etme arzusunu muhafaza ederek, Cumhuriyet ve Atatürk ilkeleri ışığında vatanımızın birliği, dirliği ve refahı için kararlılıkla çalışmaya devam edeceğim. Saygılarımla."

PORTAŞ'ı 28 milyar lira zarara uğratan Mesut Özarslan, İYİ Parti'den istifa etti

Kaynak: Haberler.com / Politika

Hakan Han Özcan Mesut Özarslan İYİ Parti Hakan Han AK Parti Ankara Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (5)

necmettin durmaz:

çakma milliyetçiler tabii ki çıkar pesinde olacak

107
5
yanıtYanıtla
Sezgin Avcı:

Zararı karşılasınlar

105
6
yanıtYanıtla
hele deli:

Melihe 100 milyon lira harcadığı park için boşa yatırım para çöpe atıldı yiyor ama çalışıyor diyenlerden sadece 1 tanesi 28 milyar lira usülsüzlük yapıyor. Kim bilir daha ne yapmışlardır. Bunlar yiyor ama çalışmıyor.

43
12
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Hepsi Melih'in Arkadaşları

11
26
yanıtYanıtla
Bülent Levent:

Tutar eski para ile mi yeni parayla mı ve şimdi 3 sıfır da atılırsa bu para kaç lira ....beynim yandı yaa neyse zenginin parası fakirin ağzını yorar

4
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title