Haberler

CHP'de tepkilerin odağındaki Tuncay Özkan meydan okudu: Biz kazanacağız

Güncelleme:

Cumhurbaşkanlığı seçiminde Kemal Kılıçdaroğlu yüzde 44.8'de kalırken, seçim gecesine dair de birçok iddia ortaya atıldı. CHP Medya ve Kurumsal İletişimden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı Tuncay Özkan'ın ıslak imzalı tutanakları AK Parti'ye verdiği, belediye başkanları ile gerilim yaşadığı öne sürüldü. Tüm bunları reddeden Özkan meydan okuyarak, "Biz asla kaybetmedik ve kazanacağız. Görevimin de başımdayım." dedi.

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde istediği sonucu alamayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 28 Mayıs'ta yapılacak olan 2. tur oylamasının öncesinde dikkat çeken bir hamle yaptı. Kılıçdaroğlu dün akşam CHP Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel'i görevden aldı.

OKLAR ÖZKAN'A ÇEVRİLDİ

Bu haber kulislerde yankı uyandırırken CHP Medya ve Kurumsal İletişimden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı Tuncay Özkan da eleştirilerin hedefinde yer aldı. Özkan; seçim gecesi manipülasyon yaptırdığı ıslak imzalı tutanakları AK Parti'ye verdiği, belediye başkanları ile gerilim yaşadığı iddiaları ile gündeme geldi.

"ASLA KAYBETMEDİK"

İddiaların ardından Tuncay Özkan sessizliğini bozdu. CHP Genel Merkezi'nde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Özkan, "Biz asla kaybetmedik ve kazanacağız. Kaybeden halktan güven oyu alamayan Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'dir. Parlemento'da kazandıkları küçük avantajı biz milletimizle konuşarak yüzde elliyi geçerek başaracağız. Birinci turda niye seçilemediniz sorusu varsa birinci turda onlar seçilemedi. Bizim seçmenimiz koşa koşa sandıktaki görevine de gidecek. Aynı ruhu taşıyoruz. Biz mutlaka kazanacağız, haklıyız. Biz kimseye yalan söylemedik" dedi.

"KAMPANYAMIZDA BU KAYGILARI GİDERECEĞİZ"

Özkan, sözlerine şöyle devam etti: "CHP teröre teröristliğe karşıtlığını gösteren bir parti. Cumhurbaşkanı mitinginde halka iftirayı izleyince bununla mücadele etmek kaçınılmaz oldu. Biz bunu temizleyeceğiz. Hırsımız ve isteğimiz daha da büyüdü. Biz parlamentoda Hizbullah'a karşı mücadele edeceğiz. Türk milliyetçileri Hizbullah'ın Meclis'te olduğunu unutmasınlar. Ülkenin ekonomisi çöktü. Ülkeyi yönetenler enkaz altında bırakmış. Toplumun büyük kesimi güvenlik kaygısını ekonomik sorunların önüne koymuş. Bundan sonraki kampanyada tabii ekonomik sorunları da ele alacağız ama bu kaygıları da gidereceğiz."

"GÖREVİMİN BAŞINDAYIM"

Görevden alınacağı iddialarına da yanıt veren Tuncay Özkan, çalışmalarına devam ettiğini belirtip "Benimle yürütülen kampanya var. Dört aydır yılda iki kez Fethullahçılar bunu gündeme getirir. Amerika hesaplarından kaçak emniyet müdürü kampanya yürütüyor. Bizim buradaki çalışmamızda bir sıkıntı yok. Görevimin başımdayım. 95 milyar lira diyorlar. Fethullahçıların iftiraları ahlaksızca namussuzca. Ben gazeteciyim, mülksüz yaşamayı kendine düstur edinmiş biriyim. 95 milyar kimse vermiş durumda değil. İnşallah verirler CHP'nin varlığına katarız" ifadelerini kullandı.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Tuncay Özkan AK Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024? Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024?
500

Yorumlar (6)

Vahdettin Bayram:

söylediğine kendi de inanmıyor....çaresizlik işte...12 ci kez üst üste kaybetmek kolay değil...

128
10
yanıtYanıtla
Sayruscx:

He he .ulen bunların hepsi aynı ya millet cakmış geçmiş halen konuşuyorlar

114
11
yanıtYanıtla
Zamanla Akıllanan Adam:

hala seçmeni kandırma derdindeler.

96
10
yanıtYanıtla
ihsanhan:

bence bu adam suclu.. islak imza daki değerler ile sisteme girilen değerlerin baştan kontrol edilmesi lazım. bu adam guvenilmez kesinlikle chp yi sattı. bide bu adamın banka hesaplarına kontrol etmek lazım.

78
23
yanıtYanıtla
ibrahim sarı:

Kazanırmısınız bilemem ama bir çok parti sizin sırtınızdan meclise girdi. Artık kimseye eyvallahları yok. Sizi tanımazlar bile

78
1
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Anka haber ajansı ile ilgisi var mıydı bu şahsın

47
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title