Haberler

Polis Eşleri Toprağa Verildi

Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden Polis Eşlerinden 2'si Gözyaşları İçinde Toprağa Verildi.

Bitlis'te dün meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 4 polis eşinden 2'sinin cenazesi Bitlis'te toprağa verilirken, 2'si de toprağa verilmek üzere memleketlerine gönderildi. Cenazelerin toprağa verilmesi sırasında gözyaşları sel oldu.

Dün Bitlis'ten Tatvan'a alışveriş için giden polis eşi Raziye Güler yönetimindeki 42 BSR 81 plakalı otombil karşı yönden gelen Faik Dağtekin yönetimindeki TIR'la El-Aman Han'ı mevkiinde çarpıştı. Meydana gelen kazada araç içinde bulunan 4 polis eşi hayatını kaybederken, 1'i de yaralandı. Kaza sonucu hayatını kaybedenler bugün gözyaşları arasında toprağa verildi. Polis eşlerinden 2 çocuk annesi Nuray Dilek ve 4 çocuk annesi Melike Durabi vasiyetleri üzerine Bitlis'in Güroymak İlçesi'nde toprağa verildiler. Esentepe Mahallesi'ndeki El-Taği Mezarlığı'na getirilen Çınar ve Durabi'nin cenaze namazı burada kılındı. Cenaze namazı sonrası Bitlis Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Durabi'nin eşi Melike Durabi ile Polis Memuru Ali Dilek'in eşi Nuray Dilek'in tabutları bir süre omuzlarda taşındı. Cenazeler toprağa verilirken Dilek ve Durabi'nin eşi ve çocukları göz yaşı döktü.

Aynı kazada hayatını kaybeden polis eşi 1 çocuk annesi Özlem Molkoç memleketi olan Amasya'nın Göynüçek İlçesi'ne, 2 çocuk annesi Dilek Çınar ise, Antalya'nın Manavgat ilçesine Muş'tan havayoluyla gönderildiler. Cenazeye AK Parti Bitlis Milletvekilleri Zeki Ergezen, Vahit Kiler, Cemal Taşar, Bitlis Valisi Nurettin Yılmaz, belediye başkanları ve çok sayıda polis ile vatandaş katıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title