Haberler

Polatlı Kent Konseyi Bisiklet Yarışması Yarın Yapılacak

Polatlı Kent Konseyi, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğüyle İlköğretim Öğrencileri Arasında Düzenlediği Bisiklet Yarışması Yarın Gerçekleştirilecek

Polatlı Kent Konseyi, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğüyle ilköğretim öğrencileri arasında düzenlediği bisiklet yarışması yarın gerçekleştirilecek.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen bisiklet yarışmasına 15 okuldan 30 öğrencinin kayıt yaptırdığı bildirildi.

İlçe Kaymakamlığı ile Cumhuriyet Meydanı arasında gerçekleştirilecek yarışmanın başlama saati 10.00'da başlayacak.

Polatlı Kent Konseyi Başkanı Şaban Yılmaz, amaçlarının bisiklet sporunu özendirmek olduğunu belirterek, '10-12 yaş aralığında ilköğretim okulu öğrencilerimizin katılacağı yarışmanın zevkli ve ilçemizde bisiklet sporuna ilgiyi arttıracağını ümit ediyoruz. Yarışmayı ilk üç sırada tamamlayacak öğrencilerimiz kupa ile ödüllendirilecek' dedi. Yılmaz, Bisan Bisiklet Fabrikasının da yarışmayı birinci tamamlayan öğrenciye bir adet bisiklet hediye edeceğini ayrıca içinde erzak olan çantaların da tüm yarışmacılara hediye edileceğini bildirdi. Polatlı Kent Konseyinin düzenlediği bisiklet yarışmasına katılacak Gençosman, Sevim Aras, Esentepe, İnönü, Polatlı TED Koleji, Atatürk, Gazi, Hikmet Uluğbay, Samanyolu, Şehit Yaşar Çetin, Mehmet Akif Ersoy, Sakarya, 13 Eylül, Namık Kemal ve İstiklal İlköğretim Okulları katılacak.

(AT-BAR) - ANKARA

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

title