Haberler

Polat'ın Ardından Yeniden Doğuş

Güncelleme:

Necati Şaşmaz hüsranının ardından, Nur Fettahoğlu'nun yüzü yeniden gülüyor.

Doğuş Grubu'nun üst düzey yöneticisi Levent Veziroğlu ile birlikte yemek yiyen güzel oyuncu, adeta yeniden doğmuş gibiydi.

Kariyerinde yakaladığı başarının aksine özel hayatında yüzü bir türlü gülmeyen Nur Fettahoğlu ; şeytanın bacağını kırdı! Biten evliliğinin ardından Necati Şaşmaz'la yaşadığı aşkla da mutluluğu yakalayamayan güzel oyuncu; önceki akşam adeta "yeniden doğmuş" gibiydi.

OLAYLI ÇIKIŞ YAPTILAR

Nur Fettahoğlu, bir süredir birlikte olduğu konuşulan Doğuş Grubu'nun üst düzey yöneticisi Levent Veziroğlu ile önceki akşam da buluştu. Çift, Etiler'de yeni açılan GQ adlı mekandaydı. Nur Fettahoğlu ile Levent Veziroğlu, mekandan ise olaylı bir şekilde çıktı.

MÜTHİŞ PLAN İŞLEMEDİ

İşadamı, çıkışta gazetecilerin olduğunu öğrenince şoförünü kapıya çağırdı. Levent Veziroğlu tam araca binerken mekanın görevlileri de şemsiyeyle kamuflaj yaptı. Ancak Nur Fettahoğlu, mekandan geç çıkınca plan işlemedi. Tüm uğraşlara rağmen güzel oyuncu ile ünlü işadamı aynı karede görüntülenmekten kurtulamadı. Nur Fettahoğlu'nun uzun zamandır ilk kez bu kadar neşeli olduğu da kimsenin gözden kaçmadı.

ŞEMSiYELi KAMUFLAJ

İşadamı Veziroğlu, ünlü oyuncuyla yan yana görüntülenmemek için aracına binerken görevlilere şemsiye açtırdı.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Levent Veziroğlu Nur Fettahoğlu Necati Şaşmaz Doğuş Grubu Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title