Haberler

PKK, Erzincan'da Yol Kesip Sivilleri Taradı: 1 Yaralı

Güncelleme:

Tunceli-Erzincan kara yolunu trafiğe kapatıp kimlik kontrolü yapan PKK'lı teröristler, 'dur' ihtarına uymayarak kaçmaya çalışan sivil aracı taradı.

Tunceli- Erzincan kara yolu üzerindeki Pülümür ilçesine 10 kilometre uzaklıkta kara yolunu dün saat 18.00 trafiğe kapatıp kimlik kontrolü yapan PKK'lı bir grup terörist, 'dur' ihtarına uymayarak kaçmaya çalışan bir sivil aracı taradı.

Olay sırasında yaralanan 1 kişi, aynı otomobildeki arkadaşları tarafından Erzincan'daki Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

ARKADAN ATEŞ AÇTI

Kara yolunu keserek, araçlardan indirdikleri vatandaşlara örgüt propagandası yaptığı öğrenilen bir grup PKK'lı terörist yoldan geçen ve 'dur' ihtarına uymayarak kaçmaya çalışan sivil bir araca arkadan ateş açtı.

KAFASINI SIYIRDI

Açılan ateş sonucu araçta bulunan 5 kişiden İsmail M. (52) sırt bölgesine isabet eden ve kafasını sıyıran kurşunla yaralandı. Arkadaşları tarafından ilk müdahalesi otomobilde yapılan İsmail M. daha sonra Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi. İsmail M., vücuduna isabet eden kurşunun çıkarılması için ameliyata alındı.

OPERASYON BAŞLADI

Öte yandan, Tunceli-Erzincan kara yolunda eylemlerine devam eden PKK terör örgütü mensupları için güvenlik güçleri tarafından operasyon başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Erzincan Pülümür Tunceli Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (75)

CAN DERSİMLİ:

NE DİYE KAÇIYORLAR ANLAMIYORUM SİVİL SAVUNMASIZ İNSANLARA KARIŞMAZLAR. KAFALARINDA ÖCÜ OLUŞTURMUŞLAR UZAYDAN GELMEDİLER ONLARDA BU TOPRAKLARIN İNSANLARI SİSTEM İNSANLARI DAĞA GÖNDERİYOR. YOKSA EVDE SICAK YATAĞI VARKEN DAĞDA ÖLMEYE GİTMEZ.

22
66
yanıtYanıtla
fuzuli işler:

birde utanmadan pişgin pişgin savunuyorsunuzya akpti zihniyetli vatan bölücüleri pkkakp düşünceleride böyle işte

yanıt3
yanıt7
GRAND_EKİNOKS:

SEN DE SİSTEMDEN MEMNUN DEĞİLSİN AMA SICAK YATAGI TERCİH ETMİŞSİN MALAFATUSUN YİYOSA CIKSANA DAGA. . KATILSANA PKK YA. . . YEMEZ DEMİ BU ÖLÜM KORKUSU HİÇ BİŞEYE BENZEMEZ. . . YİYOSA ÇIK GİT . . . 6 AY SONRA DA CEHENNEMİ BOYLATIRLAR ADAMA. .

yanıt4
yanıt3
derbeder:

içinde yolcu dolu olan belegiye otobüsü yakar içinde kız cocugu ölür beyin kapalı işlemez oldugundan caniligi adiligi göremez olur ottur artık faydasızdır tembeldir yalancıdır bu sensin dersimli dersimli olamazsın sen

yanıt1
yanıt1
BatmanlıMobil-ANDROID:

Bu seçimde Akp ye oy verecem, fakir ve masum halkın yanında o görünüyor.

37
26
yanıtYanıtla
batmanlı:

Her şeye rağmen hdp

9
46
yanıtYanıtla
sd07:

allah topunuzun cezasını versin

yanıt18
yanıt3
türk:

recep batirdin turkiy

16
36
yanıtYanıtla
İsimi sil:

Bastaki türk ibaresini kaldırda yorumun kime ait oldunu bilsinler recep miş babanın oğlumu lan dangalak defol türkiyeden

yanıt25
yanıt6
amedli:

türk ü sil pırt yaz zırto.recep abi bizim için ailemizden biri gibi

yanıt15
yanıt8
Tüm 75 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title