Haberler

PKK Dağlıca'ya Saldırdı, Türk Jetleri PKK Mevzilerini Vurdu

Güncelleme:

PKK Dağlıca'daki askeri üsse saldırıda bulundu. Bu gelişmenin ardından PKK mevzileri F-16 savaş uçakları tarafından bombalandı.

PKK Hakkari Dağlıca'daki askeri üsse saldırdı. Askeri kaynaklardan alınan bilgiye göre saldırının hemen ardından F-16 savaş uçakları PKK mevzilerini bombaladı.

"KANDİL BOMBALANIYOR" İDDİASINI YALANLADILAR

PKK'nın silahlı kanadı HPG bugün Dağlıca'da yaşanan çatışma ile ilgili yaptığı açıklamada Kandil'in bombalandığını iddia etmiş "Bu son bombardıman ile ateşkesi tek taraflı olarak tümden bitirmiştir." demişti.

Ancak askeri kaynaklar böyle bir gelişmenin olmadığını belirttiler.

HAKKARİ VALİLİĞİ DE AÇIKLAMA YAPTI

Hakkari Valiliği de Yüksekova'nın Dağlıca bölgesine yapılan PKK saldırısıyla ilgili yazılı açıklama yaptı. Dağlıca bölgesine 1 Mayıs 2015'ten itibaren bölücü terör örgütü mensupları tarafından muhtelif tarihlerde toplam 14 kez silahlı saldırı yapıldığı kaydedilen açıklamada, 17 Haziran günü Dağlıca Köyü'ne düşen havan mermisinin M.T. adlı kızın bacak, kol ve kulağından yaralanmasına neden olduğu belirtildi. Açıklamada teröristlerin son saldırısıyla ilgi şu bilgi verildi:

"29 Haziran 2015 günü saat 19.45 ve 30 Haziran 2015 günü saat 06.05'te bölücü terör örgütü mensupları tarafından Dağlıca Bölgesine havan ve doçka silahları ile saldırı düzenlenmiş olup, saldırı neticesinde havan mermilerinden bir tanesi köyün içerisine düşmüştür. Yapılan saldırılara meşru müdafaa amaçlı mevcut tüm ateş destek vasıtaları ile anında karşılık verilmiştir. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bölgemizde meydana gelebilecek ve vatandaşlarımızın can ve mal kaybına sebebiyet verebilecek terörist faaliyetlere karşı kararlılıkla mücadeleye devam edilecektir."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Kandil Dağı Hakkari Dağlıca Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (378)

Serhildan Amed:

. Siz geldiniz Hizbulkontra geldi Jitem geldi işid geldi hiç biri bir bok yiyemedi başka varsa gönderin yok gönderecek adamlarınız yoksa siz biraz adam gibi olun ve gelin yerimizi yurdumuz mekanımız belli buyurun gelin varsa size zerre kadar yürek tabi. Siz gidin kurtlarvadisi izleyin koçum savaş size göre değil. . .

275
85
yanıtYanıtla
Ceyda:

Yalan haberdir akp sadece kendini aklamak için ya surye ya içerde bir savaş çıkaracak, asla birisiyle ortak hükümet kurmaz, tekbaşına iktidara gelmek için neye mal olursa olsun her kirli şeyi deniyecek gibi.

143
66
yanıtYanıtla
urfa:

türkiye kendi sonunu hazırlıyor :D :D

11
196
yanıtYanıtla
vatandaşmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Türkler size ne yaptı iyilikten başka hadtinizi bilin.

130
58
yanıtYanıtla
ErcanmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Dağı taşı boşuna bonbalıyor yiyosu karadan gitsin oraya

11
169
yanıtYanıtla
Delikanli nMobil-IOS:

PKK capulculari Siz TC komandosunun sacinin tili olamazsiniz

147
8
yanıtYanıtla
ccc:

vurun kahpelere

132
19
yanıtYanıtla
ANTI ERMENI PKK DEAS SAPIK CEHENEMLIKLER:

Ermeniler hep tokatlari yedigi halde akilanmiyolar

45
94
yanıtYanıtla
AZ:

TÜRKLERİ TARİHTEN SİLECEĞIZ

11
117
yanıtYanıtla
Stuttgart bozkurtumobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Pkk hpg pyd ypg ìşìd....var ya siz hepiniz ne ayak sìnìz lan!!? Hepiniz bir tek israil ve amerika için çalìşìyorsunuz..zaten şu komik isimlerinizden belli...Dağ maymunlarì..hepinizi hep beraber bir kocaman kutuya atsan yemin ederim bir ADAM etmezsiniz şerefsizler

51
74
yanıtYanıtla
Tüm 378 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title