Haberler

Pitbull, Sahibini Parçalayarak Öldürdü

Güncelleme:

Çin'de sabah yürüyüşüne çıkardığı Pitbull cinsi köpeğinin saldırısına uğrayan yaşlı adam, kan kaybı nedeniyle hayatını kaybetti.

Çin'in Guangxi kentinde yaşlı bir adam, sabah yürüyüşüne çıkardığı Pitbull cinsi köpeğinin saldırısına uğradı ve feci şekilde yaşamını yitirdi. Dehşet anları çevrede bulunan bir güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

"BİR AN İÇİN YERE EĞİLDİ VE..."

Guangxi News'un haberine göre, kimliği açıklanmayan yaşlı adam, Pitbull cinsi köpeğini zincirli bir şekilde dolaştırırken bir an için yere eğildi. Köpek tam o sırada, sahibinin üzerine atılarak önce elini ısırdı. Köpek dişlerinin arasına aldığı sahibinin elini bırakmazken, yerden bir sopa ele geçiren yaşlı adam, köpeğe vurarak elini kurtarmaya çalıştı.

KONTROLDEN ÇIKTI

Ancak kontrolden iyice çıkan köpek, yaşlı adamı yere devirdikten sonra boynunu ve vücudunun diğer yerlerini parçalamaya başladı.

Çevreden yetişenlerin köpeği ayırma çabalarına rağmen, yaşlı adam birkaç dakika içinde hareketsiz kaldı.

KAN KAYBINDAN ÖLDÜ

Dehşet anları bittiğinde yaşlı adamın aşırı kan kaybı nedeniyle hayatını kaybettiği anlaşıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çin Halk Cumhuriyeti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Bugün Star TV'de Görümce filmi ekranlara geliyor. Filmin başlamasıyla birlikte izleyiciler, Görümce nerede çekildi? Hangi il ve ilçede çekildi? Görümc ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500

Yorumlar (89)

HBhasanb_1983@msn.com:

çok biliyorsunuz benim de var di bitane hiçbir zaman problem yasamadim cocuklarin yaninada birakiyordum, kopegi nasil yetistirdigine bagli yoksa çok iyi kopekler pitbull cinsinden vazgeçmem

9
81
yanıtYanıtla
ademademm@hotmail.com:

köpeği ne kadar eğitirsen eğit hır gittiği şeyi bilemesin ,en küçük fırsatını bulduğu zaman sabinide dinlemediği zaman da oluyor.tabiki bu pitbul cinsi olduğu zaman diğer köpekler gibi değil en küçük bir algılama zayıflığı gösterdiği bağlı değilse o zaman kimse durduramaz

yanıt0
yanıt0
Izmirlidobbin.carey@aol.com:

Pitbullar sonradan gelistirilmis saldiri amacli kopeklerdir..Ve mutant olduklarindan kafasinin ne zaman atacagida belli degildir..iste o an sahibiymis cocukmus dinlemez parcalar..su an NY ta mevcut olanlar surekli kayit altinda ama uretim ve satis tamamen yasaklanmis durumda..cunku cok cocuk oldu bu yuzden...uretim yasaklanmali..ne guzel kangallarimiz karabaslarimiz var hepsi barinaklarda sokaklarda sersefil yasiyorlar..onlarin neyi eksik? Bakilinca sahane oluyorlar..sahiplenin barinaklardan sokaklardan inanin en iyi dostunuz olurlar..

68
2
yanıtYanıtla
Burak Başburakbass@outlook.com:

Videoyu izlediğimden beri sokaktaki köpeklere selam vererek geçiyorum :l

68
2
yanıtYanıtla
erenmaisea07@hotmail.com:

Çekecen sıkacan kafasına o kadar ,böyle soysuz genleriyle oynamış vanavarları neden yasaklamıyorlar anlamıyorum.

52
7
yanıtYanıtla
DOBRACIdobraci@gmail.com:

Pitbul besleyen hak ediyor ! Beslemeyenlerin suçu ne ! Pitbul üretimi durdurulsun ...

58
0
yanıtYanıtla
HAKtek.adam06@hotmail.com:

SUÇ BU CANAVAR KÖPEKDE DEĞİL ONU BESLEYENLERDE DİLERİM BU PİTBULL VE BENZERİ CANAVAR KÖPEKLERİ BESLEYEN KİŞİLERİNDE SONU AYNI BU ADAM OLUR...!

43
14
yanıtYanıtla
hadi beeefdsxd_90@hotmail.com:

niye besleyenlerin sonunun böyle olmasını istiyorsun beslemeyin demen yeter insanların ölümü sana zevkmi verecek krooooooo

yanıt0
yanıt0
yılmaz yıldırımspeedflight23@hotmail.com:

beslemek vardır beslemek vardır bende besledim ama egitimini verirsen hayvan bisey yabmaz sahibinede milletede egitim vermeyi biliyosan besliceksin yoksa bu cins köpekler çok saldırgandır

yanıt0
yanıt0
aliruyam@hotmail.com:

pitbul dedigin köpek saf bi ırk degik atıyorum dobermanla arjantin dogo gibi köpekleri çift leşdirerek meydana çıkmış genetigi bozuk bi köpek cinsi insan lar katil köpek yaratmaya çalışmış sonuç ortada

yanıt0
yanıt0
Tüm 89 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title