Haberler

Perakende Güneşi 2011 Ödülleri

"Perakende Güneşi Ödülleri" 20 Ekim 2011 günü düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

11 ayrı dalda sektörün başarılı isimlerine verilen "Perakende Güneşi Ödülleri" sektörü bir araya getirdi.

Perakende sektörünün en prestijli ödülü olarak kabul edilen Perakende Güneşi Ödülleri, Perakende Günleri'nin 2. günü Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Perakende Güneşi Ödülleri Töreni'ne perakende sektörünün önde gelen isimlerinin yanı sıra iş ve sanat dünyasından çok sayıda isim katıldı. Bu yıl 11. si düzenlenen Perakende Güneşi Ödülleri jüri üyelerinin yaptığı oylama sonucu sektörün gelişimine hizmet eden isimlere veriliyor.

Perakende Güneşi Ödülleri 11 kategoride verildi

CardFinans ve Hürriyet Gazetesi sponsorluğunda gerçekleşen "Perakende Güneşi Ödülleri" bu yıl; 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü', 'CardFinans Özel Ödülü', 'Perakendeye Katkı Ödülü', "En Başarılı Profesyonel Yönetici Ödülü-Mağazalar', 'En Başarılı Profesyonel Yönetici Ödülü-Marketler', 'En Başarılı Profesyonel Yönetici Ödülü-Alışveriş Merkezleri', 'Yılın Alışveriş Merkezi Müdürü Ödülü', 'En Beğenilen Perakende Kuruluşu Ödülü', 'Yılın Mağaza Müdürü Ödülü', 'Yılın Ulusal Zincir Market Müdürü Ödülü', ve 'En Başarılı İnsan Kaynakları Uygulaması Ödülü' olmak üzere 11 kategoride sahiplerini buldu.

Derimod Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Zaim'e Yaşam Boyu Başarı Ödülü

Sektörün gelişimindeki öncü rolü, başarılı uygulamaları ve yıllar içinde izlediği örnek çizgisi nedeniyle rakipleri de dahil olmak üzere tüm iş dünyasında saygı uyandıran Derimod Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Zaim, "Yaşam Boyu Başarı Ödülü"ne layık görüldü. Ümit Zaim, ödülünü okul arkadaşı ünlü sanatçı Erol Evgin'in elinden aldı.

Perakende Güneşi 2011 Ödülü'ne hak kazananlar;

CardFinans Özel Ödülü: Argande

Perakendeye Katkı Ödülü: Mehmet Büyükekşi, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı

En Başarılı Profesyonel Yönetici Ödülü-Mağazalar: Haluk Özmutlu, Adidas Zone Middle Genel Müdürü

En Başarılı Profesyonel Yönetici Ödülü-Marketler: Kubilay Özerkan, Metro Toptancı Market Türkiye Genel Müdürü

En Başarılı Profesyonel Yönetici-Alışveriş Merkezleri: Osman İllez, Bayraktar Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. Genel Müdürü

Yılın Alışveriş Merkezi Müdürü : Kazım Çizmeci, City's Nişantaşı Genel Müdürü

En Beğenilen Perakende Kuruluşu: Kuyum, Mücevher Mağazaları: Atasay

Ayakkabı Mağazaları: FLO

Yılın Mağaza Müdürü: Erdinç Yılmaz, YKM Adana Mağaza Müdürü

Yılın Ulusal Zincir Market Müdürü : Veysel Tanaltı, Migros Cemalpaşa Mağaza Müdürü

En Başarılı İnsan Kaynakları Uygulaması: DeFacto

Perakende Güneşi Ödülleri için jüri tarafından değerlendirilen adaylar, öncesinde sektör tarafından 'aday önerisi' olarak AMPD, AYD, BMD, ECR, MOSDER, MTD ve TMD olmak üzere sektörün öncü derneklerine iletiliyor. Dernekler bu isimler için sektörden ve üyelerinden görüş ve öneri alarak her bir kategori için 3 adayı jüriye sunuyor. Sektörün önde gelen isimlerinden oluşan jüri üyeleri belirlenen adaylar üzerinden değerlendirme yaparak Perakende Güneşi Ödülü almaya hak kazanan isimleri belirliyor.

Ödül Jürisi:

Bu yıl gerçekleştirilen Perakende Güneş Ödülleri jürüsi; AMPD Temsilcisi ve Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş. CEO'su Aslı Karadeniz, MOSDER Temsilcisi ve NDESIGN Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Güleç, Hürriyet Gazetesi'nden Erkan Çelebi, Tepe Emlak Yatırım İnşaat Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi İlhan İl, Finansbank A.Ş. Grup Yöneticisi İlknur Uzunoğlu, BMD Temsilcisi ve YKM Genel Müdürü Jaklin Güner, Finansbank A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Kunter Kutluay, Euro RSCG Türkiye CEO'su Levent Erden, Turkmall CEO'su Levent Eyüboğlu, MTD Temsilcisi ve Moda Tasarımcısı Mehtap Elaidi, İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Nurdan Tümbek Tekeoğlu, Profilo Alışveriş Merkezi İcra Kurulu Başkanı Nuri Aka, Nielsen Tüketici Grubu Türkiye Müşteri Hizmetleri Direktörü Özlem Demircan Taşören, ECR Temsilcisi ve ECR Genel Sekreteri Soydan Cengiz, TMD Temsilcisi ve Özlenir Giyim Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Özlenir, BÜYEM (Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi) Müdürü Yrd. Doç. Dr. Tamer Atabarut ve Markafoni Kurucu Ortağı Tolga Tatari'den oluştu.

Kaynak: Bültenler / Ekonomi

Ekonomi Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title