Haberler

Pepsi Kutuları Oyun Severlerle Buluşuyor

Dikkat çeken kampanyaları ile tüketicisinin en keyifli anlarına ortak olan Pepsi, şimdi oyun dünyasını da gülümsetecek.

Son bir yıldır Türkiye'deki yaklaşık 22 milyon oyun tutkununa sunduğu 'her kapakta oyun içi puan' kampanyalarıyla bir milyonun üzerinde kullanıcıya ulaşan Pepsi, yine oyun severlerin yanında. Oyun tutkunlarının büyük bir merakla beklediği ve "Sıra dışı oyna" sloganıyla Türkiye'de satışa sunulur sunulmaz oyun severlerde büyük heyecan yaratan dünyanın en çok satan oyun ve eğlence konsolu Xbox 360 Pepsi'nin yeni kampanyasında oyun severlerle buluşacak. Pepsi kapakları altındaki şifrelerle çekilişe katılan tüketiciler arasından belirlenecek 100 şanslı kişi, Xbox 360'la 'sıra dışı oyun'un tadını çıkaracak! Ayrıca Türkiye'de yaklaşık 10 milyon kişinin aktif olarak oynadığı Mynet, Peak Games, King.com ve Stardoll gibi lider oyun şirketlerinin oyunlarında geçerli puan ve oyun içi hediyeler kazanma fırsatı da yine tüm Pepsi kapaklarında!

Oyun heyecanını daha da artıracak olan Pepsi'nin yeni kampanyası 11 Aralık 2012 - 20 Mart 2013 tarihleri arasında devam edecek. Pepsi'nin oyun severlere özel tasarladığı oyun kutuları tüm Pepsi satış noktalarında yer alacak. Şimdi Pepsi içerek kapaklardaki şifrelerle oyunlarda ekstra puan ve oyun kredisi kazanabilir, sevdiğiniz oyunları oynarken Xbox 360'lardan biriyle 'sıra dışı eğlence'ye doyabilirsiniz. 100 Xbox 360'tan birini kazanmak için; Pepsi kapakları altındaki şifreleri ad, soyad ve adres bilgileriyle 5757'ye kısa mesajla yollayabilir ya da facebook.com/pepsiturkiye sayfasındaki ilgili bölüme bilgilerinizi ekleyerek çekilişe katılabilirsiniz. Tüm Turkcell, Avea ve Vodofone kullanıcılarının katılabileceği bu çok özel kampanya ile 100 kişi Xbox 360 ile oyuna ve sıra dışı eğlenceye doyacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Xbox 360 Türkiye Pepsi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title