Haberler

Pazarspor'un 2. Lige Yükselmesi

Spor Toto 2. Lig'e yükselen Pazarspor Kulübü yöneticileri, Kaymakam Selçuk Aslan, Belediye Başkanı Ahmet Basa ve AK Parti İlçe Başkanı Adem Yıldız'ı ziyaret ederek takıma desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Kulüp Başkanı Hüseyin Yangın, teknik direktör Şevki Tonyalı, yönetim kurulu üyeleri ve bir grup futbolcu, ilk olarak Kaymakam Aslan'ı ziyaret etti.

Aslan, ziyarette yaptığı konuşmada, Pazar'daki görevinin ilk yılında şampiyonluk yaşadığını belirterek, -Başarmak önemlidir, ancak başarıyı korumak, başarıda devamlılığı sağlamak daha da önemlidir. Başarılarınızın artarak devamını diliyorum. Bu başarılarınızdan dolayı tüm Pazarspor camiasını kutluyorum. Her zaman Pazarspor'un başarısı için gerekli desteği vereceğiz- dedi.

Belediye Başkanı Basa ise Pazarspor heyetini kabulünde, belediye başkanlığı döneminde yaşadığı bu güzel duygudan dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek,

"Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Her zaman Pazarspor'un yanında olacağız. Pazarspor ile gerçekten çok gururlandık" diye konuştu.

Son olarak AK Parti İlçe Başkanlığını ziyaret eden heyet, ilçe başkanı Yıldız'a takıma desteğinden dolayı teşekkür etti.

Yıldız, Pazarspor'a destek olmanın asli görevleri olduğunu kaydederek,

"Pazarspor'umuzun daha iyi yerlere gelebilmesi için bayrağı daha yüksek yerlere dikmemiz gerekir. Bu konuda sabit gelirler bulunmasında elimizden gelen desteği vereceğiz. Ankara'da siyasette Pazarspor'un takip edilmesi ve konuşulması bizi onurlandırdı ve gururlandırdı" dedi. - RİZE

Kaynak: AA / Yerel

Adem Yıldız Ahmet Basa Pazarspor Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yunanistan'da deprem mi oldu? Depremin büyüklüğü ne? CUMA HUTBESİ 29 MART | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! KIZILCIK ŞERBETİ YENİ BÖLÜM FRAGMAN! Kızılcık Şerbeti 57. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Resmi Gazete bugün (29 Mart) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! IC ENTERRA kaç lot verir? IC ENTERRA halka arz kaç lot düşer? Katılımcıya göre IC ENTERRA lot hesabı! HAVA DURUMU I Cumartesi günü hava nasıl? İstanbul, Ankara, İzmir hava nasıl olacak? Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title