Haberler

Pasinler'de Kurtuluş Coşkusu

Erzurum'un Pasinler ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 94.yıldönümü düzenlenen törenlerle coşkuyla kutlandı.

Erzurum'un Pasinler ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 94. yıldönümü düzenlenen törenlerle coşkuyla kutlandı.

Erzurum Pasinler ilçesi düşman işgalinden kurtuluşunun 94. yıl dönümü kutlamalarına sabah İlçe Kaymakamlığı önündeki Atatürk anıtına çelenk sunma töreni ile başlandı. Daha sonra ilçe Kaymakamı Cihangir Güler protokol mensupları ve vatandaşları makamında kabul etti.

Çelenk koyma programı sonrası ilçeye gelen Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu'nu ve Pasinler Kaymakamı Cihangir Güler'i makamlarında ziyaret ederek kutladı.

İlçe Kapalı Spor salonunda düzenlenen 94. yıldönümü etkinliklerinde Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, İlçe Kaymakamı Cihangir Güler, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Abdulkadir Acar ve Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu halkın bayramını kutlamasından sonra Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu, ve Türk Silahlı Kuvvetleri adına Personel Başçavuş Kamuran Ernez günün anlam ve önemini anlatan konuşmalar yaptılar.

Pasinler'in düşman işgalinden kurtuluşun 94. yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen törende okul öğrencileri tarafından şiirler ve kompozisyonlar okundu. İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü erkek barları gösterileri törene gelen vatandaşlarca büyük alkış aldı.

Tören 9. Kolordu Komutanlığına ait askeri bando eşliğinde resmi geçitle sona erdi.

İlçe Kaymakamı Cihangir Güler, Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı A. Kadir Acar ve Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu töreni düzenleyen ve hazırlayanlara teşekkür ettiler. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Pasinler Cihangir Erzurum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title