Haberler

Pasinler'de 23 Nisan Coşkusu

23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Erzurum'un Pasinler İlçesi'nde de coşkuyla kutlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Erzurum'un Pasinler İlçesi'nde de coşkuyla kutlandı.

Pasinler'de sabah saat 9'da hükümet konağı önündeki Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başlayan kutlamalara daha sonra açık stadyumunda devam edildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan program İlçe Kaymakamı Cihangir Güler, Garnizon Komutanı Binbaşı Hasan Güngör ve Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu öğrencilerin ve programı izlemeye gelen vatandaşların bayramını kutlaması ile devam etti.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İlçe Milli eğitim Müdürü İmran Taşbaşı yaptı. Taşbaşı, yaptığı konuşmasında 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramını tüm çocuklara armağan eden ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ü rahmetle andıklarını belirterek, "Bugünün çocukları yarının kaymakamları valileri belediye başkanları olarak karşımıza çıkacaklardır." Dedi.

Programda günün anlam ve önemini anlatan şiirlerin öğrenciler tarafından okunmasının ardından, Erzurum erkek ve kız barlarının yanı sıra öğrencilerin hazırlamış oldukları yörelere ait oyunlar oynandı.

Törende daha sonra düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere İlçe Kaymakamı Cihangir Güler, Garnizon Komutanı Personel Binbaşı Hasan Güngör ve Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu tarafından ödüller verildi.

23 Nisan kutlamalarının daha coşkuyla geçmesi için ilçede bulunan ilköğretim okulları müzik öğretmenleri tarafından da programa katılanlara türkü şöleni yapıldı. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk 23 Nisan Pasinler Erzurum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title