Haberler

Parsan, İK Süreçlerinin Verimliliğİni Elsys Danışmanlığında Artırdı

Güncelleme:

SAP'ye tam entegre bir bordro uygulamasının devreye alınması beklentisi ile yola çıkılan proje 2 ay gibi kısa bir sürede tamamlandı.

Geçtiğimiz 15 yıl içerisinde dış ticaret faaliyetleri ile uluslararası sivil ve askeri pazarlardaki yerini rakip firmalar arasında sağlamlaştıran Parsan, Elsys danışmanlığında gerçekleştirilen SAP İnsan Kaynakları uygulamaları ile güncel kanuni değişikliklerin sistem üzerindeki izlenebilirliği sağlanırken bordro uygulamaları da hayata geçirildi.

SAP ile Parsan bünyesinde bordrolama sürecinde standardizasyon sağlandı.

SAP'ye tam entegre bir bordro uygulamasının devreye alınması beklentisi ile yola çıkılan proje 2 ay gibi kısa bir sürede tamamlandı. Tüm Parsan İnsan Kaynakları ekibinin aktif katılım sağladığı proje çerçevesinde, bordrolama sürecinin standardizasyonunun sağlanması sonucu, insan kaynakları süreçlerinde zaman tasarrufu ve verimlilik artışı gerçekleştirildi.

Parsan sadece BMC, Anadolu Isuzu, Tofaş, FNSS, Otokar, Hema Endüstri, Alçelik (Tümosan), ADDS ve Başak Traktör gibi Türkiye'deki önemli markalara yönelik değil, yurdışındaki önemli müşteriler için de dövme ve işlenmiş parça üretimi yapıyor. Elsys'in tam desteğini aldığı SAP projesinin kurum genelinde canlı kılınması sonucu şirket, personel yönetimi ve bordro süreçlerinde de standardizayon sağlayarak, kurumsal süreçlerinde iyileştirmeye giderek gücüne güç katıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title