Haberler

Parada Anlaşamadığı Travestiyi Vurdu

Güncelleme:

İstanbul'da bir travesti, sokak ortasında göğsünden kurşunlanarak öldürüldü.

Beylikdüzü'nde, soyadı öğrenilemeyen M. adlı travesti, henüz kimliği belirsiz bir kişi tarafından göğsünden kurşunlanarak öldürüldü. Polis, olay yeri yakındaki sağ önkapı camı kırık olan otomobilin sürücüsünü cinayet şüphelisi olarak gözaltına aldı.

İddiaya göre, Saat 03.30 sıralarında Bizimkent Köprüsü üzerinden otomobiliyle geçen vatandaşlar soyadı öğrenilen Muhammet adlı travestiyi yerde kanlar içinde görünce durumu 112 Hızır Acil ile polise bildirdi. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

TRAVESTİ GÖĞSÜNDEN VURULARAK ÖLDÜ

Gelen sağlık ekipleri, M. adlı travestinin göğsüne isabet eden kurşunla öldüğünü belirledi. Polisler, olay yeri yakınındaki sağ önkapı camı kırık olan otomobilin sürücüsü gözaltına aldı.

Emniyet ve sağlık ekipleri M. adlı travestinin yaralı bir şekilde köprüden karşı yöne geçmeye çalıştığı sırada öldüğünü belirledi. Yapılan incelemenin ardından M. adlı travestinin cesedi Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

POLİS PARA ANLAŞMAZLIĞI OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYOR

Polis, cinayetin otomobilde başlayan para anlaşmazlığı yüzünden ya da hakaretten işlenmiş olabileceği üzerinde dururken, gözaltına alınan ve ismi açıklanmayan cinayet şüphelisi otomobil sürücüsünün sorgusunun sürdüğü belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Beylikdüzü Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title