Haberler

'Paha Biçilemez' Arda Turan Sürprizi

4 Ocak'ta FC Barcelona Spor Kulübü'nün transfer yasağının kalkmasıyla dün ilk maçına çıkan Arda Turan, yer aldığı yeni reklam filmiyle geldiği sokakları unutmadığını gösterdi.


MasterCard, 22 yıldır sponsoru olduğu UEFA Şampiyonlar Ligi kapsamında, FC Barcelona'da oynayan, Türkiye'nin dünyaca ünlü futbol yeteneği Arda Turan ile 'paha biçilemez' bir sürpriz hazırladı. MasterCard'ın dijital mecralarda yayınlanacak yeni reklam filminde, olacaklardan habersiz bir şekilde maça hazırlanan 12 minik futbolcu, sıradan bir mahalle maçında karşılarında Arda Turan'ı görüp, birlikte futbol oynayınca büyük şaşkınlık yaşadı!

MasterCard'ın, 22 yıldır sponsoru olduğu Şampiyonlar Ligi için kart sahiplerine sunduğu ayrıcalıkları ve Şampiyonlar Ligi'nde minik futbol severlerin oyuncularla el ele sahaya çıkma fırsatı tanıyan "Paha Biçilemez Sürprizler" projesinin yeni internet videosu, dijital mecralarda yayına girdi. Reklam filminin kahramanları ise her şeyden habersiz mahallelerinde maç yapan 12 minik futbolcu ve Türkiye'nin dünyaca ünlü futbol kahramanı Arda Turan oldu.
Bugun yayına giren film 6 aylık bir hazırlık süreci sonrasında tamamlandı. Sürpriz çekimde yer alacak futbol kahramanının seçimlerinde MasterCard ve UEFA, tüm dünyadaki yıldız futbolcular arasından, kendi hikayesinin de başlangıcı mahalle arasında oynadığı oyunlara dayanan Arda Turan üzerinde karar kıldı.
MİNİKLERİN MAHALLEDEKİ HALI SAHA MAÇI, UEFA MAÇI'NA DÖNERSE…
Sıradan bir günde, mahallelerindeki sahada altışar kişiden oluşan iki takım kuran minikler, eğlenceli bir maç yapmak için sahaya çıktı. Maç başladıktan sonra yaşanan büyük sürprizde, önce sahanın kenarına MasterCard logolu siyah bir minibüs yaklaştı ve minikler bu sahneyi şaşkınlıkla izlerken, aracın içinden Arda Turan çıktı. Bir anda karşılarında bir futbol devini gören minik futbol meraklıları, ilk şoku atlattıktan sonra; çocukluğunda sahalarda top toplayıcılığından, bugün FC Barcelona Kulubü'nün yıldızı olmaya uzanan parlak bir kariyere imza atan Arda Abi'leri ile büyük bir heyecan içinde maç yaptı. Ancak sürpriz burada bitmedi; çocuklar için asıl sürpriz, buradan sonra başlıyordu!

MİNİK FUTBOLCULARA EN BÜYÜK SÜRPRİZ!

Her saniyesi yeni sürprizlerle dolu filmin sonunda, asıl büyük sürpriz yaşanıyor: MasterCard, 22 yıldır sponsoru olduğu UEFA Şampiyonlar Ligi'nin maçlarından birinin öncesinde minikleri, Arda Turan eşliğinde halı sahaya götürüyor. Arda Abi'leri miniklere, "Yarın futbolcu abilerinizin elinden tutup sahaya çıkacaksınız." diyerek, onları paha biçilemez bir heyecan ve deneyimle tanıştırıyor!

Ertesi gün, henüz bir gün evvel mahallelerinde kendi aralarında futbol oynayan minikler, dünyanın en ünlü futbolcularıyla UEFA maçı öncesinde el ele sahaya çıkıyor, hayaller gerçek oluyor! Film, "Siz de çocuklarınızın, kendi futbol kahramanlarıyla el ele sahaya çıkmasını isterseniz, www.pahabicilemezsurprizler.com adresine girerek, bu fırsata bir adım daha yaklaşabilirsiniz." diyerek bitiyor.

REKLAM FİLMİ İÇİN TÜRKİYE'YE GELDİ

Futbola henüz 8 yaşındayken, doğup büyüdüğü Bayrampaşa'nın amatör takımı Altıntepsi Makelspor'da başlayıp, sonrasında büyük bir ivme kaydederek FC Barcelona ve Türkiye Milli Takımı'nda devam eden; başarılarla dolu kariyeri süresince birçok ödül alan Arda Turan, bu film için özel olarak Türkiye'yi ziyaret etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

UEFA Şampiyonlar Ligi Arda Turan Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title