Haberler

P+M Tur 2016 Klasik Otomobil Sevenleri Bir Araya Topladı…

Güncelleme:

Pergel Grup Ralli Takımı P+M Team'in her yıl Pergel Grup çalışanları, aileleri, sosyal paydaşları ve klasik otomobil seven dostları arasında düzenlediği P+M Tur'un 8.'si 10 Nisan'da gerçekleşti.

P+M Tur, 2016 yarış sezonu başlamadan önce katılımcılara hem moral ve antrenman imkanı sunan, hem de keyifli anlara ev sahipliği yaparak her yıl gelişen ve gelenekleşen bir organizasyon olmaya devam ediyor.

Suadiye Hotel'de özel olarak kendilere ayrılmış alandan çevre halkının da coşkulu katılımıyla start alan 1950 ler, 60 lar ve 70 lere ait klasik otomobiller, İstanbullulara hoş ve nostaljik bir Pazar günü tablosu da sunmuş oldular.

Klasik otomobil camiasında tanınan birçok ismin Pergel Grup Ekibine ek olarak katıldığı 8. P+M Tur, 120 kilometrelik zorlu parkurun ardından, Molla Fenari Köyü'nün doğal ortamında gerçekleşen ödül töreni organizasyonu ile son buldu. Seyhan Tenim, Bahadır Gümüş ve Ahmet Keskin'in hakem direktörlüğünde 6 kişilik bir hakem ekibiyle titizlikle yürütülen turda, rekabet klasik otomobillerin ruhuna yakışır samimi bir atmosferde gerçekleşti.

P+M Tur'da ödül alan klasik otomobil severler ise şu şekilde:
P+M Tur 2016 1. si pilot Servet Akkaynak, copilot Necati Telçeker, P+M Tur 2016 2. si pilot Serkan Sorguç, copilot Aylin Sorguç, P+M Tur 2016 3.sü pilot Serdar Yanaşan, copilot Begüm Yanaşan.

Pergel Grup Yönetim Danışmanı Ebru Evman, P+M Team'in bir insan kaynakları uygulamasından öte; şirketin tüm çalışanları tarafından sahiplenilen bir oluşum olduğunun ve Pergel Grup vizyonunu direkt yansıtan,"işin parçası" değil; "hayatın keyifli bir yanı" olarak algılandığının altını çizdi.

Pergel Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Evman ise P+M Tur ile ilgili olarak; "Her yıl düzenlediğimiz P+M Tur'a ilgi ve katılım her sene artıyor. Bu da bizim P+M Team'i kurarken oluşturduğumuz paylaşarak büyüme ve değer yaratma felsefemizi dostlarımıza doğru bir şekilde ifade edebildiğimizin bir göstergesi. Tüm P+M Tur katılımcılarına bizimle ortak değerleri taşıdıkları ve kuruluş felsefemizi keyifli dostluklarıyla destekledikleri için teşekkür ederiz." sözleriyle düşüncelerini belirtti.


Kaynak: Bültenler / Otomobil

Suadiye Otomobil Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title