Haberler

Özgün Halk Oyunları İl Birinciliği Yarışması Yapıldı

İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Öğretim Kurumları Arasında Düzenlediği Özgün Halk Oyunları İl Birinciliği Yarışması Yapıldı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün öğretim kurumları arasında düzenlediği Özgün Halk Oyunları İl Birinciliği Yarışması yapıldı.

Ahmet Baldöktü Anadolu Lisesi Spor Salonu'ndaki yarışmaya, 7 ilköğretim okulu ve 4 lise ile Melikgazi Halk Eğitim Merkezi'nin halk oyunu ekibi katıldı.

Yarışmada, düzenlemesiz küçükler ve yıldızlar kategorisinde Şehit Jandarma Er Ferhat Doğan İlköğretim Okulu, gençler kategorisinde Kadı Burhanettin Sağlık Meslek Lisesi, düzenlemeli küçükler kategorisinde Şehit Ali Kıvanç İlköğretim Okulu, yıldızlarda Şahin Tokluoğlu İlköğretim Okulu, gençlerde Aydınlıkevler Lisesi, düzenlemeli ve düzenlemesiz yaygın eğitimde Melikgazi Halk Eğitim Merkezi birinci oldu.

İl Mİlli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Sönmez, yarışmanın bir şenlik ve festival havasında geçtiğini belirterek, "Geçmiş yıllarda düzenlenen yarışmalara az sayıda halk oyunu ekibi katılıyorduk. Bu yıl sayı arttı. Öğrencilerimizi yetiştirenlere teşekkür ediyorum" dedi.

- KAYSERİ

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

title