Haberler

(Özel Haber) Öldüren Maganda Kurşunu Davasında Keşif Yapıldı

Bursa'da, bir müşterisiyle tartışırken açtığı ateş sonucu yoldan geçen bir kişinin ölümüne sebep olduğu iddia edilen şüphelinin davasında, mahkeme heyeti olayın meydana geldiği gazinonun önünde keşif yaptı.

Bursa'da, bir müşterisiyle tartışırken açtığı ateş sonucu yoldan geçen bir kişinin ölümüne sebep olduğu iddia edilen şüphelinin davasında, mahkeme heyeti olayın meydana geldiği gazinonun önünde keşif yaptı. Serseri kurşunla ölen adamın eşi gözyaşlarına boğuldu.

"Kasten adam öldürmek ve yaralamak" suçlarından müebbet hapsi istenen gazinocu F.B.'nin davasına bakan Bursa 3. Ağır Ceza Mahkemesi heyeti, Altıparmak Caddesi'ndeki gazinonun önünde keşif yaptı. Şehrin göbeğinde vatandaşların şaşkın bakışları arasında yapılan keşif sırasında polis ekipleri geniş güvenlik tedbirleri aldı.

Hesap yüzünden tartıştığı müşterisine sıktığı kurşunun isabet ettiği 2 çocuk babası Recep Ulukavak'ı (51) öldürmekle suçlanan tutuklu sanık F.B.'nin katılmadığı keşifte, mahkeme heyeti, daha önce duruşmada ifade veren 2 kişiyi bu kez olay yerinde şahit olarak dinledi. Şahitler B.G. ve S.L. sanığın ateş etme anını görmediklerini, yaralanan maktule yardımcı olduklarını söyledi.

"MERMİ SEKEREK MAKTULE İSABET ETMİŞ"

Sanık avukatı Konuralp Yeşil, olay günü müvekkili F.B.'nin kendisini taciz edip otomobiline binen müşteki B.K.'yi korkutmak için havaya ateş ettiğini ifade ederek, "Mermi bir şekilde sekerek maktul Recep Ulukavak'a isabet etmiş olabilir" dedi.

Bu arada maktul Recep Ulukavak'ın eşi Birsen Ulukavak ise keşif bittikten sonra gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. Bugün eşinin yaralandığı yere geldiğinde aynı acıyı tekrar yaşadığını gözyaşları içinde anlatan Birsen Ulukavak, "Eşimin ölümüne sebep olan kişi inşallah hak ettiği cezayı bulur. Eşimin hiçbir suçu yoktu. Gerçi adaletin yerini bulacağını sanmıyorum çünkü Türkiye'de yaşıyoruz. Sanık 15-20 yıl yatsa keşke ama yatmaz ki. Çünkü onlar güçlü, biz ise garibanız" diye konuştu.

6 ay önce oturduğu Namazgah Mahallesi'ndeki evinden işe gitmek için yola çıkan boyacı Recep Ulukavak, Altıparmak Mahallesi'nde kör bir kurşunun karnına isabet etmesi neticesinde hayatını kaybetmişti. Polis, Ulukavak'ın hesap yüzünden B.K. adlı müşterisiyle tartışan gazinocu F.B.'nin silahından çıkan kurşunla vurulduğunu tespit etmişti. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title