Haberler

Cumhurbaşkanına Hakaret Eden Eşi Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu

Güncelleme:

İzmir'de televizyonda Cumhurbaşkanı Erdoğan çıkınca eşi G.D.'nin Cumhurbaşkanı'na devamlı küfür ve hakaret etmesine dayanamayan TIR şoförü Ali D., eşi hakkında suç duyurusunda bulundu.

İzmir'in Torbalı ilçesinde, televizyonda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan çıkınca eşi G.D.'nin Cumhurbaşkanı'na devamlı küfür ve hakaret etmesine dayanamayan TIR şoförü Ali D., suç duyurusunda bulunmak için eşinin sesini kaydetti. G.D. eşine boşanma davası açarken, Ali D. ise eşi hakkında İzmir Cumhuriyet Savcılığı'na Cumhurbaşkanı'na hakaretten suç duyurusunda bulundu. Ali D., "Babam hakaret etse onu da şikayet ederim." dedi.

EŞİ BOŞANMA DAVASI AÇTI

Torbalı ilçesinde şehir içi TIR şoförlüğü yapan Ali D. (40), yaklaşık 3 yıl önce ikinci evliliğini yaparak bir giyim firmasında ekip liderliği yapan G.D. (38) ile hayatını birleştirdi. İddiaya göre, evde akşam televizyon izlerken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan televizyona çıkınca G.D., Cumhurbaşkanı'na küfür ve hakaret diyordu. Eşinin Cumhurbaşkanı'na hakaret etmesini istemeyen Ali D., eşini sürekli uyardı. Ancak bütün uyarılara rağmen G.D., küfür ve hakaretlere devam etti. Yaklaşık 3 hafta önce, akşam evlerinde televizyon izlerken haberlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan çıkınca, G.D. küfür ve hakaretlere başladı. Ali D. eşine uyarıp hakarete devam etmesi halinde suç duyurusunda bulunacağını söyledi. Bunun üzerine iddiaya göre G.D.'de 'Ses kaydına al, suç duyurusunda bulun' dedi. Ali D. Cumhurbaşkanı'na suç duyurusunu ses kaydına aldıktan sonra G.D., boşanma davası açtı. Ali D.'de İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'na giderek, eşi G.D. hakkında 'Cumhurbaşkanı'na hakaret ve küfürden' suç duyurusunda bulundu.


SES KAYDINA ALDI

Konu ile ilgili İhlas Haber Ajansı'na konuşan TIR şoförü Ali D., "Akşamları haberlerde Cumhurbaşkanımız demeç verdiği sırada, eşim Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ağza alınmayacak küfür ve hakaretlerde bulunuyordu. Ben kendisini devamlı uyardım; Neden yapıyorsun bunu? Cumhurbaşkanımız iyi insan, Türkiye için faydalı işler yaptı diye, uyarmama rağmen devamlı Cumhurbaşkanımıza hakaret ediyor yada Cumhurbaşkanımız televizyona çıktığı zaman kanal değiştiriyordu. Küfürler devam edince eşime dedim ki, 'Senin ses kaydını alırım, şikayet ederim' dedim. O da bana, 'Ses kaydını aç, küfürlerimi tekrarlayım' dedi. Cep telefonu ses kaydını açtığımda, aynı hakaretleri tekrarladı. Bana da küfür etti. 'Ses kaydını aldın mı' diye bana sordu. Ben de 'Aldım' dedim. Daha sonra bana, 'Pazartesi sana boşanma davası açıyorum' dedi. Eşim bana boşanma davası açtı ama farklı bir gerekçe ile açtı. Cumhurbaşkanımıza hakaret etme şikayetini gündeme getirmedi, boşanma davasını açarken 'Bana şiddet uyguladı' diye boşanma davası açtı. Ama benim herhangi bir darp etme olayım yok. Açılan dava sonrası bana evden uzaklaştırma verildi" dedi

"BABAM HAKARET ETSE ONU DA ŞİKAYET EDERİM"

Eşinin bunları planlı bir şekilde yaptığını ileri süren Ali D., "Geçtiğimiz Ağustos ayında, eşim bana 'Beni sevdiğini kanıtla' demişti. 'Nasıl olacak' diye sorunca eşim bana 'Notere gidelim, evi üstüme yap' dedi. Ben de eşime güvendiğim için notere gidip mal paylaşımı rejimi yaptım. Evi eşime verdim. Şimdi ise boşanma davası açıp beni evden uzaklaştırma cezası verdiği için kendi evime de giremiyorum. Eşyalarımı da alamıyorum tanıdık bir inşaat bekçisi ağabeyim var, bazen inşaatta kalıyorum, ben kendim TIR şoförüyüm bazen TIR'da kalıyorum" dedi. Eşi ile severek evlendiğini belirten ali D., "Cumhurbaşkanına küfür eden hakaret eden babam olsa yine de affetmezdim, şikayette bulunurdum" dedi .

İşte o suç duyurusu:

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Torbalı İzmir Güncel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Bakmadan Geçme

Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

500

Yorumlar (12)

MALATYA 44Mobil-ANDROID:

senin aklina tukureyim

0
0
yanıtYanıtla
Maho agaMobil-IOS:

Lan hiyar, insan ešini ihbar edermi

0
0
yanıtYanıtla
(ASİ GENÇ).Mobil-IOS:

Boyun devrilsin bundan sonra bulursun bekle hıyar

0
0
yanıtYanıtla
TirşikçiMobil-IOS:

Seni yılın tırşıkçisi ilan ediyorum.

0
0
yanıtYanıtla
Bordo reisMobil-IOS:

Adamsın dayı

0
0
yanıtYanıtla
DelikanliMobil-IOS:

Ses kaydina alacagina suc duyurusunda bulunacagina dislerini kirip dilini koparacaksin

0
0
yanıtYanıtla
gercekMobil-ANDROID:

Aferin sana..

0
0
yanıtYanıtla
iiyyyMobil-ANDROID:

şu tırnaklarını bi kes la

0
0
yanıtYanıtla
HABER 25.Mobil-IOS:

Vay beyinsiz salak akkoyun

0
0
yanıtYanıtla
HAMBURGLU Mobil-IOS:

Kadıncağız senden daha cesaretliymiş boşanmak için bahane gündeme gelmek adet olmuş Türk insanı

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title