Haberler

Öykü Çelik'ten Ateşli Öpücük

Güncelleme:

'Bir Zamanlar Osmanlı-Kıyam' dizisinde rol alan güzel oyuncu Öykü Çelik, son bölümde ateşli bir öpüşmeye imza attı.

TRT'de yayınlanan 'Bir Zamanlar Osmanlı-Kıyam' dizisinde rol alan güzel oyuncu Öykü Çelik, dizinin yayınlanan son bölümünde ateşli bir öpüşmeye imza attı.

Çelik'in canlandırdığı 'Çeşmidil' karakteri senaryo gereği, sevgilisi Patrona Halil'i, dostu Muslu Beşe ile aldattı.

"ÇÖZEMİYORUM"

Çeşmidil karakterini çok sevdiğini söyleyen Çelik şöyle konuştu: "Çeşmidil, fettanlık ve saflık arasında geçişler yaşayan bir karakter. Onu canlandırırken pek çok kadına büründüğüm için çok seviyorum Çeşmidil'i. Ama bir yandan da onu çözemiyorum. Sevgilisi Patrona'ya deli divane aşıkken Muslu Beşe ile öpüşmesi çok şaşırtıcı. Ama olayların nasıl geliştiği, yeni bölüme kadar izleyiciler için sürpriz olarak kalsın."

CEMAL HÜNAL'LA ASLI TANDOĞAN DA ÖPÜŞMÜŞTÜ

Son dönemde moda olan Osmanlı dönemi ile ilgili yapımlardan biri olan Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam da izleyici sayısını artırmak için olsa gerek cesur sahneler çekmeye başladı. Bu öpüşme sahnesinden önce Canseza ve Murat'ta bir nehrin içinde uzun uzun öpüşmüştü

Bu bağlamda TRT'de yayınlanan "Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam" dizisinin oyuncuları Cemal Hünal ve Aslı Tandoğan, dizideki öpüşme sahneleri için tam 5 saat boyunca buz gibi gölün içinde prova yapmıştı.

Buz gibi gölde yaklaşık 5 saat bu sahnenin provasını yapan iki oyuncu, çekimler sırasında zor anlar yaşadı. Set kameralarının yanı sıra su altı kamerasıyla da çekim yapılan bu sahne için tüm ekip seferber oldu. Büyük uğraşlar sonucu çekilen sadece bu sahnenin görüntülerinin internette tıklanma rekorları kıracak gibi görünüyor.

Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam dizisinin bu hamlelerinin izleyici sayısını artıracağı da tahmin ediliyor.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Aslı Tandoğan Cemal Hünal Öykü Çelik Muslu Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title