Haberler

Otomobil Kapısı Çalan Hırsızı, Polis Kıskıvrak Yakaladı

Şişli'de cadde üzerinde bir arabanın kapısını çalan hırsız, kendisini farkeden polislerce kıskıvrak yakalandı.

Şişli'de cadde üzerinde bir arabanın kapısını çalan hırsız, kendisini farkeden polislerce kıskıvrak yakalandı.

Şüphelinin otomobil kapısı taşıması ve polis tarafından kıskıvrak yakalanması cadde üzerindeki bir sitenin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Olay Şişli Oyak Sitesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre akşam saatlerinde devriye görevi yapan Şişli Önleyici Hizmetler Büro Amirliği'ne bağlı ekipler otomobil kapısı taşıyan bir kişi gördü. Polisi fark eden şüpheli kapıyı yol kenarına bırakarak kaçmaya başladı. Yolun karşısına geçmeye çalışan şüpheli Yılmaz Şahin'i, araçlarından inen polisler kıskıvrak yakalandı. Şüpheli ve çaldığı iddia edilen kapı polis merkezine götürüldü. Yılmaz Şahin'in yapılan güvenlik sorgusunda birçok suçtan kaydının olduğu anlaşıldı. Şüpheli yapılan işlemlerin ardından mahkemeye sevk edildi. Şahin çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

SİTENİN GÜVENLİK KAMERASINA YAKALANDI

Şüphelinin otomobil kapısını taşıması ve polis tarafından yakalanması cadde üzerindeki bir sitenin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Hyundai i30 marka aracın yanında etrafı kolaçan eden şüphelinin kısa bir süre sonra sırtına aldığı aracın sol ön kapısıyla olay yerinden ayrılması görünüyor. Aracın önünde minibüs olduğu için kapıyı söküş anı gözükmezken, şüpheli sırtında kapıyla cadde üzerinde ilerlemeye başlıyor. O sırada caddeden geçmekte olan polis aracını gören şüpheli kapıyı bırakarak, karşıdan karşıya geçip kaçmaya çalışırken, polis ekipleri araçtan çıkıp, şüpheliyi kıskıvrak yakalıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yılmaz Şahin Şişli Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title