Haberler

Osmaniye'de Tenis Turnuvası Düzenlendi

Osmaniye'de Tenis İl Temsilciliği tarafından turnuva düzenlendi.

Tenis İl Temsilcisi Abdullah Çolak, Polisevi'ndeki tenis kortunda yapılan final maçı sonrasında düzenlenen kupa törenindeki konuşmasında, 25 sporcunun katıldığı turnuvanın bir hafta sürdüğünü belirtti.

Turnuvayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Sağlık İl Müdürlüğü ile organize ettiklerini ifade eden Çolak, şunları kaydetti:

"Turnuvayı 'Obezite ile mücadele, koşabiliyorken koş ve dumansız hava sahası' konularına dikkat çekmek düzenledik. Güzel bir turnuva oldu. Çekişmeli maçlar izledik. Bu tür turnuvalarla tenis sporunun yaygınlaşmasını hedefliyoruz. Şu anda 257 lisanslı sporcumuz var. Bu güne kadar çeşitli organizasyonlar yaptık. Bu turnuvamızı da büyük erkekler ve büyük kadınlar kategorilerinde düzenledik. Erkeklerde 17, kadınlarda ise 8 sporcu olmak üzere müsabakalara 25 tenisçi katıldı."

Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah da turnuvada şampiyon olan Sağlık İl Müdürü Dr. Mehmet Cingöz ile Sibel Tekin'e ve dereceye giren sporculara kupa, madalya ve katılım belgesi verdi.

Osmaniye İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir'e turnuvaya katkılarından dolayı plaket verildi.

Program sonunda, tenis malzemeleri hediye edilen Vali Cerrah ve İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, kısa süren bir maç yaptı.

Muhabir: Ümit Kahrıman

Yayıncı: Anıl Bağrık - OSMANİYE

Kaynak: AA / Yerel

Tayfur Erdal Ceren Celalettin Cerrah Abdullah Çolak Osmaniye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title