Haberler

Ortaçağ Oyunu "K2 Network" Basına Tanıtıldı

Ortaçağ'dan Esinlenilerek Yapılan Bilgisayar Oyunu K2 Network'ün İçeriği ve Oynanış Tarzı Çırağan Sarayı'nda Düzenlenen Bir Organizasyonla Tanıtıldı. Ünlü Mankenler Eşliğinde Gerçekleşen Tanıtım Kokteylinde Oyundan Sahneler Sunularak Oyun Stili Hakkında Bilgi Verildi.

Ortaçağ'dan esinlenilerek yapılan bilgisayar oyunu K2 Network'ün içeriği ve oynanış tarzı Çırağan Sarayı'nda düzenlenen bir organizasyonla tanıtıldı. Ünlü mankenler eşliğinde gerçekleşen tanıtım kokteylinde oyundan sahneler sunularak oyun stili hakkında bilgi verildi.

Tanıtım organizasyonuna K2 Network'ün Baş Yapımcısı Derek Simmons, Türkiye Sorumlusu yapımcı Gökhan Kazar, İş Geliştirme Müdürü Kazım Akalın, Satış ve Pazarlama Müdürü Dilek İlboğa ve çok sayıda şirket çalışanı ile işadamı katıldı. Organizasyona katılan ünlü mankenler Şebnem Schefer, Doğa Bekleriz, Seda Ertan ve Eda Özerkan ürünün tanıtımını yaptı. Çırağan Sarayı'nda gerçekleşen organizasyonda, oyunun tanıtımını ve oynanış tarzını anlatan Gökhan Kazar, oyunla ilgili bilgiler vererek oyunun aşamalardan

oluştuğunu belirtti.

Ortaçağ'dan esinlenerek yapılan oyunun bir dönem oyunu niteliğinde olduğunu da ifade eden Kazar, 4 yıldır Türkiye'de oyuncularıyla buluşan oyunun sohbet ortamında gerçekleştiğini söyledi. Kazar ayrıca internet ortamında oynanan oyun sayesinde iyi arkadaşlıklar kuranlar, hatta evlenen çiftler olduğunu öğrendiklerini ve bu da yapımcılar olarak kendilerine güven verdiğini dile getirdi.

K2 Network'ün Satış ve Pazarlamasında Sorumlu Müdür Dilek İlboğa ise, oyunun aşamalarında oyuncuları çeşitli sürprizlerin beklediğini belirterek, oyunun bu zamana kadar internet ortamında oyuncularıyla buluştuğunu ancak bundan sonra internet dışında da satışa sunulacağını söyledi.

Organizasyona katılan bir başka yapımcı Derek Simmons ise, Türkiye'yi ve Türk insanını çok sevdiğini ifade ederek, tanıtımın tarihi bir ortamda gerçekleşmesinden ötürü sevinç duyduğunu belirtti. Simmons ayrıca, oyunu 4 yıldan bu yana Türkiye'de oynayan oyunculara da teşekkür etti.

Şebnem Schefer, Doğa Bekleriz, Seda Ertan ve Eda Özerkan gibi ünlü mankenlerin de katıldığı organizasyonda kurulun ekranlardan oyunun tanıtımı yapılırken, K2 Network'ün İş Geliştirme Müdürü Kazım Akalın ise oyunun Türkiye'deki internet kullanıcılarında oldukça yaygın olduğunu belirterek oyunun aşamalarını anlattı.

Tanıtım kokteyli gecenin ilerleyen saatlerinde konukların oyunun afişleri önünde hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından sona erdi.

(FD-ED-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title