Haberler

Orduspor, De Graafschap ile Karşılaşıyor

Bolu ve Slovenya kamplarının ardından üçüncü etap kamp çalışmalarına Hollanda'da devam eden Mor-Beyaz'lı ekip, burada ki 3.hazırlık karşılaşmasını bugün Hollanda Casino Eredivisie Ligi ekiplerinden De Graafschap ile yapacak. Teknik direktör Metin Diyadin'in hazır olmadıkları için Nec Nijmegen karşılaşmasında oynatmadığı yeni transferlere bu karşılaşmada yer vermesi beklenirken, Portekiz'in Guimaraes takımından transfer edilen Rocha Ribeiro'nun da dün kampa katılarak antremanlara başladığı öğrenildi.

Hollanda ekibi ile yapılacak hazırlık karşılaşması, Orduspor'un kamp çalışmalarını sürdürdüğü Hollanda'nın Tegelen kasabasına 134 km uzaklıkta bulunan Doetinchem kasabasında, De Graafschap kulübünün tesislerinde oynananacak ve saat 19:00'da başlayacak.

BOLU KAMPI 4 AĞUSTOS'TA BAŞLAYACAK

De Graafschap takımı ile yapılacak olan hazırlık karşılaşmasının ardından Hollanda kampını tamamlayacak olan Orduspor kafilesi, Perşembe günü öğleden sonra bu ülkeden ayrılarak Türkiye'ye dönecek. Yönetim ve teknik heyet tarafından futbolculara bir haftalık izin verilirken, kafile 4.etap kamp çalışmaları için tekrar Bolu'da toplanacak. Süper Ligin 9 eylül'de başlayacak olması ile bu arayı iyi değerlendirmek isteyen Mor-Beyaz'lı ekip, 2 hafta sürecek Bolu kampının ardından Ordu'ya dönecek ve çalışmalarına burada devam edecek.

ORDU VE İSTANBUL'DA SEZON AÇILIŞI YAPILACAK

4 Ağustos'da başlayacak olan Bolu kampı sonrasında Ordu ve İstanbul'da sezon açılışı yapmayı plandıklarını belirten Orduspor Başkan Nedim Türkmen, liglerin bir ay geç başlamasının kendileri açısından çok iyi olduğunu, 9 Eylül tarihine kadar takımın tam anlamıyla lige hazır olacağını söyledi. Nedim Türkmen sözlerine şöyle devam etti ;

"Ligler Ağustos ayında başlamış olsaydı, özellikle sıcak havalar sadece bizim değil tüm takımların oyuncularını olumsuz yönde etkileyebilirdi. Transferlerimiz kampa katıldı, ancak yeni oyuncularımızın uyum sürecini atlatabilmesi, takımın hem kondisyonel açıdan hem de teknik açıdan daha hazır hale gelebilmesi için biraz daha zamana ihtiyacımız vardı. Liglerin bir ay uzatılması ile bu sürede lige daha iyi hazırlanabileceğimiz gibi eksiklerimizi de daha net görebileceğiz ve teknik heyetin raporları doğrultusunda takıma yeni takviyelerde söz konusu olabilir.

Ayrıca 9 Eylül tarihine kadar Ordu ve İstanbul'da sezon açılışları yapmayı planlıyoruz. Başta Fiorentina kulübü olmak üzere, Avrupa'da bazı kulüplerle sezon açılışı karşılaşmaları için görüşme halindeyiz. Hatta 4 Ağustos'dan sonra ki 4.etap kamp çalışmalarımızda da önemli takımlarla hazırlık maçlarımız da olacak. Süper Lige güçlü, kaliteli ve hazır bir takımla giriş yaparak, hedeflediğimiz gibi ligi ilk 10'da tamamlamak istiyoruz."

3 OYUNCU ÜNYESPOR'A GİTTİ

Daha önce yapılan açıklamalarla 2.Ligin yeni ekibi Ünyespor'a her konuda destek vereceklerini belirten Orduspor Kulübü, kadrosunda bulunan 3 oyuncuyu Ünyespor'a kiralık olarak verdi.

Geçtiğimiz sezon Orduspor A2 Takımının kalesini başarıyla koruyan ve aynı zamanda A Takımın 3.kaleciliğini de üstlenen Ali Köksal'ın yanı sıra yine geçtiğimiz sezon A2 Takım forması giyen Burak Kaymak'ın sezon sonuna kadar kiralık olarak Ünyespor'a gönderildiği öğrenildi. Bu 2 oyuncunun yanı sıra geçtiğimiz sezon kiralık olarak 3.Ligde Kastamonuspor forması giyen Yasin Öztop'da yeni sezonda Ünyespor'un formasını giyecek bir diğer futbolcu oldu. Yeni sezon için Ünyespor'a 1 yıllığına imza atan bu 3 oyuncunun dışında, geçtiğimiz sezon A Takım forması giyen Emrullah Kokoç ve Sinan Turan ile kiralık olarak İskenderun DÇ.Spor'da görev alan Rıdvan Koçak'ın da Ünyespor'a transfer olabileceği öğrenildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı ne zaman? Cübbeli Ahmet hangi partiler için oy vermek caiz değildir dedi? Cübbeli'ye göre hangi partiye oy vermek caiz değil? Kadir İnanır'ın sağlık durumu nasıl? Kadir İnanır'ın son durum ne? Can Aslan kimdir? Memleket Partisi Erzincan Altınbaşak Belediye Başkan Adayı Can Aslan Kaç yaşında, nereli? Bayram tatili ne zaman? Ramazan Bayramı tatili kaç gün, 9 gün mü? 2024 Bayram tatili hangi günler? Burak Gürel kimdir? Memleket Partisi Çanakkale Ayvacık Belediye Başkan Adayı Burak Gürel Kaç yaşında, nereli? Talat Halefoğlu kimdir? Memleket Partisi Bilecik Bozüyük Belediye Başkan Adayı Talat Halefoğlu Kaç yaşında, nereli? Büyükçekmece Belediyesi hangi parti? Büyükçekmece Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Kızılcık Şerbeti Giray kim, gerçek adı ne? Kaan Taşaner kimdir, kaç yaşında? Yekta Faik Yılmaz kimdir? Memleket Partisi Artvin Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Yekta Faik Yılmaz Kaç yaşında, nereli? Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kimdir? Zafer Partisi Isparta- Merkez Belediye Başkan adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kaç yaşında, nereli? Kızılcık Şerbeti full HD bölüm izle! Kızılcık Şerbeti 57. bölüm tek parça izle! Kızılcık Şerbeti son bölüm neler oldu? Hüseyin Yener kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gönen Belediye Başkan adayı Hüseyin Yener kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gelendost Belediye Başkan adayı Hüseyin Yalçın kaç yaşında, nereli? Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title