Haberler

Ordu: Perşembe'de Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği Açıldı

Ordu'nun Perşembe İlçesi'nde, Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği Düzenlenen Törenle Açıldı.

Ordu'nun Perşembe İlçesi'nde, Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği düzenlenen törenle açıldı.

Uzun süredir eksikliği hissedilen Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği binasının açılışı kalabalık bir protokol eşliğinde gerçekleştirildi. Açılış törenine Ordu Valisi Said Vakkas Gözlügöl, Perşembe Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Perşembe Belediye Başkanı Selami Çarkçı, Ordu Emniyet Müdürü Sezai Boran, AK Parti Ordu İl Başkanı Fatihan Ünal, İl Genel Meclis Başkanı Celal Tezcan ve davetliler katıldı. Perşembe Emniyet Müdür Vekili Tevfik Şahinel, açılışta yaptığı açıklamada, Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği'nin 28 Eylül 2006 tarihinde hizmete girdiğini, bu süre içerisinde 99 adet ticari, 69 adet hususi olmak üzere 168 adet araç tescili yaptıklarını, ayrıca 48 adet sürücü belgesi verdiklerini belirtti. 2006 yılında Perşembe'de 89 adet trafik kazası olduğunu ifade eden Şahinel, "Bu kazaların hiç birisinde can kaybı olmamıştır" dedi.

Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği'nin açılış kurdelesini keserek hizmete açan Vali Gözlügöl, Perşembe Belediyesi'nin bir minibüsünün tescil edilen belge ve plakasını da Belediye Başkanı Selami Çarkçı'ya teslim etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title