Haberler

Ordu: CHP'li Arz'dan Açıklama

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon Milletvekili Şevket Arz, Karadeniz Bölgesi'nde, Fındık Ürünüyle İlgili Yaptıkları Çalışmaları Yeteri Kadar Hep Birlikte Siyasi Rantta Henüz Çeviremediklerini Söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon Milletvekili Şevket Arz, Karadeniz Bölgesi'nde, fındık ürünüyle ilgili yaptıkları çalışmaları yeteri kadar hep birlikte siyasi rantta henüz çeviremediklerini söyledi.

Partisinin, Ordu'nun Ünye İlçe Teşkilatı'nın düzenlediği dayanışma yemeğine katılan CHP Trabzon Milletvekili Şevket Arz, iktidarın lafla olmadığını, hep beraber çok çalışmakla olduğunu ifade etti. Fındık ürünü konusunda partisinin Karadeniz Bölgesi'nde yaptığı çalışmalara değinen Milletvekili Şevket Arz, "Cumhuriyet Halk Partisi'nin Genel Başkanı Giresun'a geldi, fındıkla ilgili konuştu. Ordu'da konuştu. Biz milletvekilleri 10, 15 arkadaş Çarşamba'dan Terme'den başladık, Araklı'dan çıktık, Borçka'da miting yaptık. Dört kez bu bölgede dolandık. 1 broşür yayınladık fındıkla ilgili. Bir kitapçık yayınladık. Ama bunu yeteri kadar hep beraber 'siyasi ranta' henüz çevirmiş değiliz" dedi.

Konuşmasında, başta iktidar partisi olmak üzere bazı partilere gönderme yapan Şevket Arz, "Bazı güçler var. Gidiyorlar belli odaklardan icazet alıp onların güçleriyle iktidar oluyorlar. Bugün icazet alanlar sınır ötesinde PKK'ya karşı 4 yıldır iktidarda olmalarına rağmen bir tane askeri harekat yapmamışlardır. Bir başkası icazet almak için onların istediği sözleri söylemeye kalkmıştır. 'Dağdaki insin ovada siyaset yapsın' demiştir. Sizden bir tek isteğim var. Bu işbirlikçilerden, bu siyasal oluşumlardan iktidarda olan AK Parti, bölücü örgütün yandaşı olan DTP ve ona yağ çeken DYP'ye bu ülkeyi muhtaç etmeyin" ifadelerini kullandı.

Sinop Milletvekili Engin Altay da tek başına iktidar olacaklarını iddia ederek, bunun yolunun ise örgütün inançlı olmasına bağlı olduğunu ifade etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Ordu Milletvekillerinden Sami Tandoğdu birlik ve beraberlik içerisinde iktidar olacaklarını vurgularken, Ordu Milletvekili Kazım Türkmen ise MİT (Milli İstihbarat Teşkilatı) ve ABD Merkezi Haber Alma Örgütü olan CIA'nın, iktidara gelmemeleri için aleyhte propaganda yaptığını ileri sürerek, "Her gün Ankara'da 50 bin tane MİT Ajanı CIA ajanı Cumhuriyet Halk Partisi'nin iktidara gelmemesi için aleyhte propaganda yapıyor" iddiasında bulundu.

İlçede bir restoranda düzenlenen yemeğe, ayrıca CHP Ordu İl Başkanı Av. Rahmi Güner, Giresun İl Başkanı Eşref Karaibrahimoğlu, bazı çevre ilçe başkanları, belediye başkanları, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Genel Sekreteri Nazım Alkan ve partililer ile davetliler katıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

Bakmadan Geçme

Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title