Haberler

Ölenler Bombaya 5-12 Metre Uzakta

Diyarbakır'daki Bombalı Saldırıyla İlgili Soruşturma Sürüyor. Otomobili Sattığını ve Aldığını Söyleyen Kişiler M.G, Z.K, S.K ve B.M. İçin Savcılık Gerek Görürse 3 Gün Daha Ek Gözaltı Süre İsteyecek.

DİYARBAKIR’daki bombalı saldırıyla ilgili soruşturma sürüyor. Bombanın yerleştirildiği Lada marka otomobili olaydan 2 gün önce sattığını söyleyen kişinin ve aracı alanın da aralarında bulunduğu M.G, Z.K, S.K ve B.M. için savcılık gerek görürse 3 gün daha ek gözaltı süre isteyecek.

Teröristlerin A4 tipi patlayıcıyı, özellikle LPG’li otomobile yerleştirdikleri ortaya çıktı. Bombanın infilak etmesiyle Lada marka otomobilin içindeki LPG tankının alev aldığı, bunun aynı noktada bulunan yüksek gerilim hattını tutuşturmasıyla alevlerin askeri servis otobüsle, araçları sardığı belirlendi. Can veren Melek İpek, Eren Şahin, Rıdvan Süer ve Ferhat Mutlu adlı öğrencilerle adliye memuru Cengiz Kaya’nın infilak eden bomba yüklü otomobile 5 ve 12 metre uzaklıkta oldukları saptandı. Yaralanan 23’ü asker 68 kişiden bazılarının parmak ve kulak gibi bazı organlarının koptuğu belirlendi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title