Haberler

Okul Öncesi Eğitimi Yılsonu Şenlikleri Başladı

Güncelleme:

Nazilli'deki tüm anasınıfları, bağımsız anaokulları ve özel anaokullarının katılacağı Okul Öncesi Eğitim Çocuk Şenlikleri başladı.

Nazilli'deki tüm anasınıfları, bağımsız anaokulları ve özel anaokullarının katılacağı Okul Öncesi Eğitim Çocuk Şenlikleri resmi ziyaretlerin yapılmasıyla başladı.

2012-2013 Okul Öncesi Eğitimi Yıl Sonu Şenlikleri'nin geçmiş yıllardaki deneyimler de göz önünde bulundurularak bu yıl daha farklı kutlanacak. Çocukların kendilerini izlemeye gelen konukları eğlendirme kaygısından çok arkadaşlarıyla birlikte daha rahat hareket edebilecekleri, eğlenerek hoşça vakit geçirebilecekleri ortamların hazırlanması ve şölen havası içerisinde kutlamalarının sağlanması, özellikle okul-veli iş birliğinin geliştirilmesine yönelik çalışmalar yapıldı. Okul Öncesi Eğitim Çocuk Şenliklerinin ilk ayağı Komisyon üyeleri olan Anaokul ve İlk Okul müdürlerinin ve temsili öğrencilerinin Kaymakam Mehmet Okur, Belediye Başkanı Haluk Alıcık ve Milli Eğitim İlçe Müdürü Faruk Ercan'a resmi ziyaretleri ile başladı. Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ı makamda ziyaret eden komisyon üyeleri bu yıl ilk kez festival havasında geçecek olan şenliklere Alıcık'ı davet etti. Komisyon ayrıca şenlikler için Nazilli Belediyesinin katkıda bulunmasını talep ederek çadır, afiş ve ses düzeni konusunda destek istedi. Taleplerin Nazilli Belediyesince sağlanacağını belirten Başkan Haluk Alıcık, "Çocuklarımız bizim en değerli varlıklarımız. Onlar geleceğimiz, yarınlarımızın garantileridir. Onlar minik bedenlerinde yaşattıkları kocaman kalpleri ile biz büyüklerin görmediklerini görüp hissedemediklerimizi tüm saflıkları ile ortaya koyabilmekteler. Her şey gençlerimiz, çocuklarımız içindir. Onların yeteneklerini bu yaşta göstermelerine imkan verilmesi çok önemli bir davranıştır. Çocuklarımız toplumun daha renkli, daha yaşanılabilir ve hoşgörülü bir toplum olmasına, insanlığın savaşmadan barış içinde yaşamasına katkı sağlayacaktır" dedi.

21-31 Mayıs tarihlerinde festival şeklinde yapılacak olan 2012-2013 Nazilli Okul Öncesi Eğitim Şenliklerine Ahmet Yesevi İlkokulu, Atatürk İlkokulu, Cumhuriyet İlkokulu, Recepbey İlkokulu, Yavuz Selim İlkokulu, Özel Aydınlık İlkokulu, Zafer İlkokulu, Beşeylül İlkokulu, Gazi Mustafa Kemal İlkokulu, Fatih İlkokulu, Çapahasan İlkokulu,Turan İlkokulu, Vakıfbank İlkokulu, Nahit Menteşe İlkokulu, Koçlar İlkokulu okul öncesi eğitim sınıfları ve Latife Hanım Anaokulu, Nazlı Kız Anaokulu,Sümer Anaokulu,Özel Yunuslar Anaokulu,Zübeyde Hanım Anaokulu,Özel Gelişim Anaokulu,Özel Gökkuşağı Anaokulu,Özel 23 Nisan Kreşi ile Nahit Menteşe Kız Tek. Mes.Lisesi uygulama sınıfı,Özel Yüz Yıl Bezci Koleji Okul Öncesi Eğitim sınıfları katılacak. 21 Mayıs Salı günü saat 17.00'de İstasyon Meydanında Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başlayacak olan etkinlikler aynı gün anaokulları ve sınıflarının Belediye Meydanından itibaren bando eşliğinde kortej yürüyüşü ile devam edecek. 22-23-24 Mayıs tarihlerinde velilerin de katılımı ile Sümer Parkta piknik yapılacak. 27 Mayıs tarihinde Okul öncesi öğrencileri ve velilerin katılımlarıyla Okul Öncesi Eğitim Yıl sonu şenliği, yine Sümer Parkta kurulacak stantlarda değişik etkinliklerle yapılacak.

Şenlikler 31 Mayıs Cuma günü saat 18.00'te Bağımsız Anaokulları ve Okul Öncesi Eğitim Sınıfı bulunan tüm okulların öğrenci ve velileri ile Sümer sahasında "Geleneksel Çocuk Oyunları ve uçurtma şenliği ile son bulacak. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nahit Menteşe Haluk Alıcık Nazilli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

26 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? DİKKAT: Meteoroloji sarı uyarı nedir? #128993 Çöl tozunun sağlığa zararı var mı? 26 NİSAN TV YAYIN AKIŞI #128250 Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Gelinim Mutfakta CANLI İZLE #128112 26 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 26 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title