Haberler

Öğretmenlere Vatandaşlık Semineri

Manisa Gazi İlköğretim Okulu, düzenlediği etkinlikte öğretmenlere Demokratik Vatandaşlık ve İnsan Hakları Projesi semineri verdi.

Manisa Gazi İlköğretim Okulu, düzenlediği etkinlikte öğretmenlere Demokratik Vatandaşlık ve İnsan Hakları Projesi semineri verdi.

Öğretmenevinde yapılan eğitim seminerine Dokuz Eylül Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Semiha Şahin, konuşmacı olarak katıldı. İki bölüm halinde yapılan seminerin açılış konuşmasını yapan Manisa Milli Eğitim Şube Müdürü Şerafettin Yel, şöyle dedi: "İnsanların demokratikleşmesi açısından daha küçük yaşta üzerinde durmamız gereken bir konu. Bizim özellikle branşlarımız itibari ile okullarımızda en çok üzerimizde durmamız gereken bir iletişim konusunda öğrencilerin birbirlerine saygılı davranmaları ve nasıl hareket etmeleri konusunda ciddi derecede durmamız gereken ve bu projede de bu anlamda bize rehberlik yapılması yönünde önemli bir konuyla burada bulunmuş bulunuyoruz. Bizler bu konuyu ne kadar ciddi bir şekilde işler ve ne kadar üzerinde durursak o denli öğrencilerimizin güzel bir şekilde yetişmelerini sağlamış olacağız. ve geleceğimize güvenle bakma acısından çok etkili olacaktır. Hakikaten insanların büyüdüklerindeki durumları ve tutumları temelden yetişmelerine bağlı. Onun için bizler öğrencilerimize eğitim camiası olarak bu demokratikleşme ruhunu ve anlayışını özümsemiş bir nesil yetiştirmemiz adına ciddi bir şekilde üzerinde durmamız gerekiyor daha önce yanılmıyorsam 3 yıl kadar öncesi bizim Kuş adasında katıldığımız vatandaşlık ve hukuk dersleri ile alakalı bir seminere katılmıştık. Yurt dışından bu konuda eğitim görmüş arkadaşlarımız gelmişlerdi. Sizler zaman zaman yurt dışına gidiyorsunuz ve yurt dışındaki insanlarla karşılaşıyorsunuz ve yaşanan durumları zaman zaman karşılaştırma imkanı buluyorsunuz herhalde bu aradaki farkı biraz daha bize iyi bir şekilde özümsemek ve iyi bir şekilde kendimize çekmek ve kendimize yerleştirmemiz gerekiyor. Ben bu anlamda bu konferansın çok faydalı olacağına inanıyorum."

Yel'in konuşmasının ardından Yrd. Doç. Dr. Semiha Şahin, eğitim seminerine katılan öğretmenlere Demokratik Vatandaşlık ve İnsan Hakları hakkında açıklamalarda bulundu. yapılan eğitimin sonunda Şube Müdürü Yel, konuşmacı Şahin'e teşekkür dileklerini sunarak çiçek takdim etti. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Dokuz Eylül Üniversitesi Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title