Haberler

Öğrenciler, Özel Büşra Bakım Merkezindeki Hastaları Ziyaret Etti

Nevşehir İl Müftülüğü Aile İrşat ve Rehberlik Bürosu Güzelyurt Kur'an Kursu Öğrencileri, Avanos'ta Bulunan Özel Büşra Bakım Merkezinde Kalan Hastaları Ziyaret Etti.

Nevşehir İl Müftülüğü Aile İrşat ve Rehberlik Bürosu Güzelyurt Kur'an kursu öğrencileri, Avanos'ta bulunan Özel Büşra Bakım Merkezinde kalan hastaları ziyaret etti.

İl Müftülüğünden yapılan açıklamaya göre, Aile İrşat ve Rehberlik Bürosu Güzelyurt Kur'an kursu öğreticisi Mennure Aydın ve kurs öğrencileri, Özel Büşra Bakım Merkezini ziyaret ederek, merkez hakkında yetkililerden bilgiler aldı.

Rehabilitasyon merkezinde bakımı yapılan hastalardan Serpil Özyamaç, ziyaretçilere kendisinin yazdığı 'Kimi Hatırlatıyor ve Kırgınım İnsanlara' isimli şiirlerini okudu.

Ziyarette konuşan Aydın, öğrencilerin yanlarında getirdikleri hediyeleri bakım merkezinde kalanlarla paylaştığını kaydederek, 'Her insanın bir gün hastalanacağını ve yaşlanacağını anlattığımız öğrencilerimiz burada bulunan kardeşlerimizin, annelerimizin durumlarını yerinde gördüler. İnşallah bu gibi ziyaretlerimizi devam ettireceğiz' dedi.

Kurs öğreticisi ve öğrencilerinin hastaların odalarını gezerek, onlarla bir süre sohbet ettiği ziyaret sonunda, Kur'an kursu öğrencileri ile bakım merkezinde kalan hastalar günün anısına fotoğraf çektirdi.

(MAS-YCL-MAT) - NEVŞEHİR

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

AK Parti'den Özel'in Cumhur İttifakı'na yönelik sözlerine tepki: Bu bir siyasi saldırganlıktır

AK Parti'den Özel'in Cumhur İttifakı'na yönelik sözlerine tepki: Bu bir siyasi saldırganlıktır

Yaşlı adam, kızını ve torununu kurşun yağmuruna tutarak katletti

Yaşlı adam, kızını ve torununu kurşun yağmuruna tutarak katletti

Merkez Bankası rezervleri tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı

Merkez Bankası rezervleri tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı

Bakmadan Geçme

Şırnak bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Karne günü okula serbest kıyafet mi, üniformalı mı gidilecek? Sivil kıyafetle gidilebilir mi? Şanlıurfa bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Sivas bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 13 Haziran günün maçları nereden izlenir? Sinop bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! 14 Haziran Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 14 Haziran burç yorumları nedir? Siirt bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Samsun bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Sakarya bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Rize bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Osmaniye bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Ordu bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Niğde bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Nevşehir bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri!
Mezuniyet törenindeki kıyafet krizine valilik el attı! Soruşturma için 2 müfettiş görevlendirildi

Mezuniyet törenindeki kıyafet krizine valilik el attı! Soruşturma için 2 müfettiş görevlendirildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title