Haberler

Öğrenci Meclis Başkanlığı Seçimi Yapıldı

Karabük İl Öğrenci Meclis Başkanlığına Seçilen Ömer Günday, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında TBMM'de Karabük'ü Temsil Edecek.

Karabük İl Öğrenci Meclis Başkanlığına seçilen Ömer Günday, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında TBMM'de Karabük'ü temsil edecek.

Halk Eğitim merkezi salonunda gerçekleştirilen seçimlere İl Milli Eğitim Şube Müdürü Muzaffer Bircan, okul müdürleri, rehber öğretmenler ve 27 tane okulun öğrenci meclis başkanları katıldı.

İl Meclis Başkanlığına Yortanpazarı İlköğretim Okulundan Cihan Uzun, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (İMKB) Çok Programlı liisesinden Ömer Günday, Anayasa İlköğretim Okulundan Büşra Karayakalı, TED Koleji Lisesinden Elif Gediktaş, Anadolu Öğretmen Lisesinden Evren Alper Atakul ve Vakıfbank Zübeyde Hanım Anadolu Lisesinden Emre Özkan aday oldu.

Yapılan konuşmalardan sonra başkan adaylarından Yortanpazarı İlköğretim Okulu öğrencisi Cihan Uzun ve Vakıfbank Zübeyde Hanım Anadolu Lisesi öğrencisi Emre Özkan başkan adaylığından çekilerek İMKB Çok Programlı Lisesinden aday olan Ömer Günday'ın listesinde, TED Karabük Koleji Lisesi öğrencisi Elif Gediktaş ve Anayasa İlköğretim Okulu öğrencisi Büşra Karayakalı da Anadolu Öğretmen Lisesinden aday olan Evren Alper Atakulu'nun listesinde yer aldılar.

Oluşturulan listelerden sonra seçimlere gidildi. Yapılan seçimler sonrasında İMKB Çok Programlı Lisesi öğrencisi Ömer Günday' ın listesi 16 oy alarak 23 Nisan 2008 Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramın etkinlikleri çerçevesinde Karabük'ü TBMM'de temsil etme hakkını kazandı.

(YE-İÇ)

20.11.2007 19:21 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title