Haberler

Oflu İmamların 3. Vaizlik Kursu Tamamlandı

Of Müftülüğü'nce hizmet içi eğitim seminerleri kapsamında düzenlenen 3.vaizlik kursu tamamlanarak kursiyerlere sertifikaları verildi.

Of Müftülüğü'nce hizmet içi eğitim seminerleri kapsamında düzenlenen 3. vaizlik kursu tamamlanarak kursiyerlere sertifikaları verildi.

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın ülke çapında başlattığı hizmet içi eğitim seminerleri kapsamında Of Müftülüğü tarafından düzenlenen Vaizlik Becerilerini Geliştirme kurslarının üçüncüsü tamamlandı.

Personel sayısının fazla olması nedeniyle 3 grup halinde planlanan kurslar, müftülük sitesi toplantı salonunda yapıldı. İlk iki kursun ardından 9 Ocak'ta başlayan 3. kurs da sona erdi. Akçaabat Vaizi Ali Kandil rehberliğinde gerçekleştirilen kursun sonunda eğitim gören kursiyerler için sertifika töreni düzenlendi.

İlçedeki bir yemek salonunda düzenlenen yemekli törene Of Kaymakamı Tuncay Sonel, Of Belediye Başkanı Murat Saral, Ballıca Belediye Başkanı Emin Bilgin, Of Müftüsü Mehmet Genç, Of Vaizi Hüseyin Güven, Akçaabat Vaizi Ali Kandil ve eğitim gören kursiyerler katıldı.

Törende, kursa katkılarından dolayı Of Müftülüğü tarafından hazırlanan plaket, Kaymakam Tuncay Sonel tarafından Vaiz Ali Kandil'e takdim edildi. Kursiyerlerin sertifikaları ise Kaymakam Sonel, başkanlar Saral ve Bilgin ile Vaiz Aydın ve Müftü Genç tarafından verildi.

Program, çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

- TRABZON

Kaynak: AA / Yerel

Diyanet İşleri Başkanlığı Tuncay Sonel Ali Kandil Akçaabat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title