Haberler

Odunpazarı'ndan Kısa Kısa

"Gülmeye Davet" projesiyle 5 bin kişiye ulaşıldı

Odunpazarı Belediyesi'nin, bu yıl hayata geçirdiği "Gülmeye Davet" projesi ile 5 bin kişinin tiyatro ile buluşturulduğu bildirildi.

Odunpazarı Belediyesi'nden yapılan açıklamada, proje kapsamında her hafta Eskişehir'in farklı bir mahallesinden 400'e yakın vatandaşın, Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi'nde ağırlandığı belirtildi.

Vatandaşlara kahkaha dolu dakikalar yaşatıldığı ifade edilen açıklamada, evlerinden ücretsiz servislerle alınan vatandaşların, Odunpazarı Belediyesi Tiyatro Topluluğu'nun sahnelediği oyunlarla aile boyu tiyatro keyfi yaşadığı kaydedildi.

Açıklamada, 7'den 70'e tüm kent halkının büyük ilgi ile takip ettiği projenin en önemli özelliğinin ise birçok kişinin hayatlarında ilk kez tiyatro ile buluşmasına imkan sağlaması olduğu vurgulandı.

-Başkan Sakallı'dan Eskişehir Ticaret Borsasına hayırlı olsun ziyareti

Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, Eskişehir Ticaret Borsası Başkanı Ömer Zeydan ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette, Zeydan ve yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinde başarılar dileyen Sakallı, işbirliği çalışmalarının bundan sonrada artarak devam edeceğini ifade etti.

Zeydan ise "Biz Eskişehir'in marka değerine ve üyelerimize değer katan büyük bir borsa istiyoruz. Bunun için var gücümüzle çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Bu konuda kurumlararası işbirliğine büyük önem verdiklerini dile getiren Zeydan, Odunpazarı Belediyesi ile birlikte çalışmalar gerçekleştireceklerini dile getirdi.

-Tematik Sergiler

Odunpazarı Belediyesi Meslek ve Sanat Edindirme Kursları'nda eğitim gören kursiyerlerin, kent halkının beğenisine sunduğu tematik yıl sonu sergileri, her hafta farklı bir mahallede açılıyor.

Son olarak Çankaya ve Vadişehir Mahalleleri OMEK kurs merkezlerinde açılan tematik sergilerde kursiyerleri yalnız bırakmayan Başkan Sakallı, bir yandan kursiyerlerin heyecanına ortak oldu.

Vadişehir Mahalle Muhtarı Özgür Özer Işık ve Çankaya Mahalle Muhtarı Cemil Öztürk ile katıldığı açılışlarda hazırlanan ürünleri büyük bir beğeni ile inceleyen Başkan Sakallı, OMEK'in artık bir marka olduğunu vurgulayarak bunun en güzel örneğinin kursiyerler tarafından üretilen hediyelik eşya ve çeyiz ürünlerine gelen siparişler olduğunu belirtti.

OMEK kurs merkezlerinde açılan yıl sonu sergilerini ziyaret eden vatandaşların üretilen ürünleri almak için sıraya girdiğini ifade eden Başkan Sakallı, bunun OMEK kursiyerlerine cesaret verdiğini ve kendilerine bir iş yeri açmak için harekete geçmelerine vesile olduğunu kaydetti. - Eskişehir

Kaynak: AA / Yerel

Odunpazarı Belediyesi Burhan Sakallı Eskişehir Çankaya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title