Haberler

Ödüller Sahiplerini Buldu

Güncelleme:

Innovia Projesi sosyal olanakları ve sosyal aktiviteleri ile dikkat çekmeye devam ediyor.

Yeşil GYO ve Yeşil Kundura'nın desteği ile düzenlenen Innovia 2. Satranç Turnuvası 28-29 Nisan 2012 tarihlerinde Innovia birinci etap kapalı spor salonunda gerçekleştirildi.

Türkiye Satranç Federasyonu işbirliğinde gerçekleşen turnuvanın ödül töreninde kapanış konuşmasını Türkiye Satranç Federasyonu ulusal başhakemi Sayın Ali Şahin yaptı.

2000 ve sonrası doğumlu, toplam 120 sporcunun yer aldığı turnuvada 1. Rad Jannesar, 2. Bora Özcan 3. Ahmet Utku Üzümcü oldu. Dereceye giren ilk 3 sporcuya kupalarının yanında birinciye 300 TL, ikinciye 250 TL, üçüncüye 200 TL Bimeks Hediye çeki, sonrasında gelen dördüncü-onuncu sporculara ise Yeşil Kundura'dan 75 TL'lik hediye çeki verilmiştir. Yarışmada dereceye giren onuncu ile yirminci olan sporculara Satranç takımı ile çeşitli Innovia hediyeleri verildi.

2011 yılında gerçekleşen Innovia birinci satranç turnuvasından sonra yine büyük ilgi göre özel turnuvaya katılımın artmış olması dikkat çekti. İlk turnuvada 58 sporcunun katıldığı turnuvanın ikincisine 120 sporcu katıldı. Satranç sporuna olan ilginin artması ve çocukların bu spora yönelmesine yönelik turnuvayı gelenekselleştiren Innovia üçüncü turnuvanın çalışmalarına şimdiden başladı.

Hayatın her anında ayrıcalıklar sunan, yaşamın hızla ve keyifle devam ettiği Innovia, daire sahiplerine sosyal aktiviteleri ile bir evden çok daha fazlasını sunuyor. Innovia, sadece bir konut projesi değil. İçinde yaşam olan değerleri de barındırıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ali Şahin Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title