Haberler

Ocak Ayı İhracat Rakamları Eskişehir'de Açıklanacak

Türkiye İhracatçılar Meclisi (Tim), Ocak Ayı İhracat Rakamlarını 1 Şubat'ta Eskişehir'de Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen ile Maliye Bakanı Kemal Unakıtan'ın da Katılacağı Toplantıyla Açıklayacak.

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM), Ocak ayı ihracat rakamlarını 1 Şubat'ta Eskişehir'de Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen ile Maliye Bakanı Kemal Unakıtan'ın da katılacağı toplantıyla açıklayacak.

Eskişehir Genç İşadamları Derneği (ESGİAD) Başkanı Erdal Şahbaz, düzenlediği basın toplantısında, TİM'in her ayın ihracat rakamını ve hedeflerini bir ilde açıkladığını hatırlattı. Türkiye ekonomisi için önemli olan söz konusu ekibi Eskişehir'de ağırlamak istediklerini kaydeden Şahbaz, "TİM ve Başkanı Oğuz Satıcı'ya toplantımıza karşılık vermelerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Bu toplantının her konuda olduğu gibi Eskişehir'in ihracatı konusunda da ülkemizdeki diğer illerle rekabetini hızlandırmasını

bekliyoruz. 1 Şubat Cuma günü Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi'ndeki Paşabahçe Cam Fabrikası'nda yapacağımız Ocak ayı ihracat rakamları açıklaması toplantısına, Dış Ticaret ve Gümrükten Sorumlu Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen ile Maliye Bakanı Kemal Unakıtan da katılacaklardır. Davetimizi kabul ettikleri için kendilerine teşekkür ediyoruz. Bütün yöneticileri ve işadamlarını toplantıya davet ediyoruz" dedi.

26 Ocak 2001 tarihinde Ankara'da yapılan Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu (TÜGİK) Genel Kurulu'nda Eskişehir olarak TÜGİK Yönetim Kurulu'nda ve diğer organlarında yer aldıklarını da açıklayan Şahbaz, "Ayrıca, ESGİAD Ankara, Konya ve Kayseri'nin de içinde olduğu İç Anadolu Genç İşadamları Federasyonu (İÇGİAF) yer almaktadır. Ülkemizin en hızlı gelişen illeriyle rekabet içinde olmak, Eskişehir için daha anlamlı olacaktır. ESGİAD, Eskişehir gündemi ile Türkiye ve dünyadaki gündemleri Eskişehir içinde

muhtelif organizasyonlar yapacaktır. Bunların ilki, TİM toplantısıdır" diye konuştu.

(OÖ-MŞ-CC-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title