Haberler

Obruk Barajında Boğulan Baba ve Oğulun Cenazeleri Defnedildi

Çorum Obruk barajında boğulan baba ve oğulun cenazeleri Çorum'un Oğuzlar ilçesinde defnedildi.

Çorum Obruk barajında boğulan baba ve oğulun cenazeleri Çorum'un Oğuzlar ilçesinde defnedildi.

Alınan bilgiye göre, Ankara Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsinin ardından cesetler, Oğuzlar'a getirildi.

Burada kılınan cenaze namazının ardından baba ve oğul yan yana ilçedeki mezarlığa defnedildi.

Cenazeye, Obruk barajında eşi Ali Çakal'ı (33) ve oğlu Ahmet Çakal'ı (10) kaybeden Sultan Çakal, Oğuzlar Kaymakamı Ömer Çimşit, İlçe Belediye Başkanı Ali Uyanık, Çorum İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ali Kurnaz ve ailenin yakınları katıldı.

Sultan Çakal ve yakınları cenaze töreni sırasında sinir krizi geçirirken, akrabaları tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı.

Baba Ali Çakal'ın üç çocuk babası olduğu, barajda boğulan oğlu Ahmet Çakal'ın Oğuzlar İlköğretim Okulu dördüncü sınıf öğrencisi olduğu öğrenildi.

-OLAY-

Dün akşam Çorum Obruk barajının Oğuzlar ilçesine yakın olan Asarçay dere mevkisinde pikniğe giden Çakal ailesinden 10 yaşındaki Ahmet Çakal serinlemek için baraja girmiş, oğlunu kurtarmak için baraja atlayan ve yüzme bilmeyen baba Ali Çakal da oğlu ile birlikte boğularak hayatını kaybetmişti.

İlçede fırıncılık yapan baba Çakal'ın ailesiyle baraja pikniğe gittiği, bu arada serinlemek isteyen ancak yüzme bilmeyen Ahmet Çakal'ın baraja girdiği, abisinin suda çırpındığını gören 8 yaşındaki Şule Çakal'ın durumu annesine bildirmesi üzerine anne Sultan Çakal'ın oğlunu kurtarmak için kıyıdan elini uzattığı fakat yetişemediği öğrenildi.

Oğlunu kurtarmak isteyen ve yüzme bilmeyen baba Ali Çakal'ın baraja atladığı, kıyıya 2-3 metre uzaklıkta olmalarına rağmen yüzme bilmedikleri için baba ve oğulun diğer aile fertlerinin gözü önünde boğularak öldükleri bildirildi.

Baba ve oğulun cansız bedenleri sivil savunma ekiplerinin 2 saatlik çalışması sonucu barajdan çıkarılmış, çevrede yaşayanlar barajın yer yer bazı kısımlarından kum alındığı için derinleştiğini iddia etmişlerdi.

- ÇORUM

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title