Haberler

Nurnberg'de Şener Şen'e 'Onur' Ödülü... Cem Yılmaz Festivalde Esprileri ile Güldürdü

Nurnberg'de Şener Şen'e 'Onur' ödülü... Cem Yılmaz festivalde esprileri ile güldürdü Şener Şen'e Nurnber'de onur ödülünü belediye Başkanı Ulrich Maly verdi ALMANYA' nın Nürnberg kentinde en önemli kültür faaliyeti olarak sayılan, açılışı sabırsızlıkla beklenen ve 22 Mart tarihine kadar sürecek olan 20.Türk-Alman Film Festivali bütün ihtişamı ile başladı.

Nurnberg'de Şener Şen'e 'Onur' ödülü... Cem Yılmaz festivalde esprileri ile güldürdü

Şener Şen'e Nurnber'de onur ödülünü belediye Başkanı Ulrich Maly verdi

ALMANYA' nın Nürnberg kentinde en önemli kültür faaliyeti olarak sayılan, açılışı sabırsızlıkla beklenen ve 22 Mart tarihine kadar sürecek olan 20.Türk-Alman Film Festivali bütün ihtişamı ile başladı.

Tafelhalle' de gerçekleşen açılışta sanatçı Şener Şen'e onur ödülünü, komedyen Cem Yılmaz'ın esprili ve Şener Şen'i övücü konuşması sonra Belediye Başkanı Ulrich Maly verdi.

Ünlü Yönetmen Yavuz Turgul rahatsızlığı nedeniyle gelemeyince, ödülü temsilcisi Gülengül Arlıer aldı. Uğur Yücel, Alman sanatçı Hanna Schygulla'ya aşıktım diyerek ödülünü verdi ve onu kucakladı.

Festival Başkanı Adil Kaya ve festival yönetmeni Ayten Akyıldız'ın yıllardır organize ettiği 20.Nürnberg Türk-Alman Film festivalinde Onur konuklarının haricinde, Nürnberg Başkonsolosu Asip Kaya,Federal Milletvekili CSU'lu Dağmar Wöhrl ve çok sayıda tanınmış davetli hazır bulundu. Ödüller sonrası Şener Şen'in unutulmaz ilmi Eşkıya gösterildi.

FESTİVALDEN NOTLAR

Şener Şen, Uğur Yücel, Cem Yılmaz ve Anna Schygulla Tafelhalle'ye birlikte geldiler. Sanatçılar dışarda aralarına festival yönetmeni Ayten Akyıldız ve Başkonsolos Asip Kaya'yı alıp birlikte basın mensuplarına poz verdi. Sanatçılar salona büyük alkışlar arasında girdi. Belediye başkanı Ulrich Maly, İslam karşıtı ve yabancı karşıtı gösterilere değinerek onlarla birlikte mücadele etmeliyiz dedi. Cem Yılmaz, Belediye başkanı Ulrich Maly'nin iyi bir insan olduğunu ve kendisinde Nürnberg'de imbis dükkanı açacağını esprili bir şekilde dile getirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Uğur Yücel Cem Yılmaz Şener Şen 22 Mart Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title