Haberler

Nürnberg'de Sanatçılar Onuruna Resepsiyon Verildi

Dha DIŞ HABER - Nürnberg'de sanatçılar onuruna resepsiyon verildiTaner Tüzün-Nürnberg,12 Mart (DHA ) Nürnberg'de devam eden 21.Türk-Alman film festivali kapsamında Nürnberg Başkonsolosluğu ve Nürnberg büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde sanatçılara bir resepsiyon verildi .

Dha DIŞ HABER - Nürnberg'de sanatçılar onuruna resepsiyon verildi

Taner Tüzün-Nürnberg,12 Mart (DHA ) Nürnberg'de devam eden 21.Türk-Alman film festivali kapsamında Nürnberg Başkonsolosluğu ve Nürnberg büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde sanatçılara bir resepsiyon verildi .Belediye tarihi solanında gerçekleşen resepsiyona sanatçı Deniz Çakır, Nur Sürer, Sarp Apak, Uğur Yücel'in oğlu yönetmen Can Yücel, Alman televizyon ve sinemasının starı Tim Seyfi, Yönetmen Derviş Zaim katıldı.

CANLILIĞI HAREKET ETTİREN ETKİNLİK

Resepsiyonda birer konuşma yapan Belediye Başkan Yardımcısı Cristian Vogel ile Konsolos Gürol Baş, festival başkanı Adil Kaya ile Yönetici Ayten Akyıldız' tebrik ederek, festivalin kapsam lığı ve çeşitliliği ile bölgenin en önemli sanatsal olayı olduğunu vurguladılar. Gürol Baş, festivalin aynı zamanda insanların duygularını hareket ettiren ve hayata canlılık getiren bir etkinlik olduğunu belirtti.

ŞEREF DEFTERİNİ İMZALADI

Jüri başkanı Derviş Zaim belediye şeref defterini imzaladı. Chrstian Voğel, Derviş Zaim'e Nürnberg'i tanıtıcı bir kitap hediye etti. Daha sonra konuklara ikramda bulunuldu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Derviş Zaim Dha Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title