Haberler

Nuran, O Hayat Benim'i Bu Sefer Kesin Bıraktı

Güncelleme:

Pazar günleri Fox TV'de ekrana gelen O Hayat Benim dizisinde Nuran karakterini canlandıran Yeşim Ceren Bozoğlu, diziden kesin olarak ayrıldığını Twitter'dan açıkladı.

Fox TV ekranlarında yayılanan 'O Hayat Benim' dizisinde Nuran karakterini canlandıran ve bir süredir diziden ayrılacağı haberleriyle gündemde olan Yeşim Ceren Bozoğlu, Twitter hesabından bir açıklama yayınladı.

"MAHKEMEDE GÖRÜŞÜRÜZ"

O Hayat Benim dizisinin Nuran Karakteri Yeşim Ceren Bozoğlu, geçtiğimiz günlerde yine ayrıldığını açıklamış ancak daha sonra yaptığı açıklamada "Aile arasında böyle şeyler olur" diyerek diziye geri dönmüştü. Bozoğlu, açıklamasında "Mahkemede görüşürüz" dedi.

KENDİSİ DE DOĞRULADI

Daha önce diziden ayrılacağı yapım şirketi tarafından yalanlanan Bozoğlu; açıklamasında diziden ayrılacağını doğruladı ve şu tweetleri attı:

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Yeşim Ceren Bozoğlu Twitter Fox Magazin Haberler

500

Yorumlar (62)

ayşe ulağmobilWeb@haberler.com:

Gitmeseydi iyidi. Mükemmel bir oyuncu

20
3
yanıtYanıtla
NALAN:

SÜPER BİR OYUNCULUĞU VARDI YA HAYRANLIKLA İZLİYORDUM VALLA NURAN GİDERSE DİZİNİN TADI KALIRMI BİLMEM

18
3
yanıtYanıtla
gMobil-ANDROID:

sende kendini bi halt sandin sisko

3
18
yanıtYanıtla
KADINLAR NE iSE YARAR,,,?:

Maalesef dünya kuruldugundan beri kadinlarin yeri hep en yüksek mevkii idi, , devamli degerli bir varlik ve anne olarak tarihteki yerini almisti, , ancak 19 cu asirdan itibaren kadinlar horlanmaya ve ve bir seks metai görülmeye baslandi, , bunu ilk baslatanlar avrupalilar olmustur, , kadin bir esya gibi alinip satilmaya ve o ulvi yüce annelik duygulari ayaklar altina alinmaya baslamistir, , maalesef ülkemizde bu asagilik oyunlara ayak uydurmaya baslamistir.

16
3
yanıtYanıtla
İZCİMobil-IOS:

Artık ben seyredemem bu bayan giderse dizide gider

12
7
yanıtYanıtla
HicrimobilWeb@haberler.com:

O hayat benim deki en kaliteli oyuncuydu bir izleyici olarak en işi dizi oyuncusu bence

18
1
yanıtYanıtla
....oy ben ölemMobil-ANDROID:

nuran gider dizi biter

13
4
yanıtYanıtla
miroğlu:

çok münasip olmuş salak bir diziydi

3
13
yanıtYanıtla
hasan:

mükemmel bi oyuncu

15
1
yanıtYanıtla
Vatandaş:

O diziye hayat veren Nuran idi bence, Sorun ne bilmiyoruz ama , Nuran ile Efsun olmasın veya şkşsşnden biri olamasın Bş kuruş etmez Bir dizi, Haaaa Hülyanın da hakkını yememek lazım.

11
5
yanıtYanıtla
Tüm 62 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title