Haberler

Nizip'teki Sel Baskını

Nizip ilçesinde meydana gelen sel baskınında otomobili, at arabası ve 2 atı sel sularına kapılan vatandaş, yardım bekliyor.

Nizip ilçesinde meydana gelen sel baskınında otomobili, at arabası ve 2 atı sel sularına kapılan vatandaş, yardım bekliyor.

Nizip'te bayramın ilk günü etkili olan sağanak nedeniyle meydana gelen sel baskınında, Nizip çayına yakın mesafede yaşayan Resul İnci'nin, otomobili, at arabası sel sularına kapıldı, geçim kaynağı 2 atı da telef oldu.

Evinde maddi hasar oluşan İnci'nin sürüklenen ve ağaca takılı kalan otomobili kullanılamaz hale geldi.

Yaşadıkları karşısında üzgün olduğu gözlenen İnci, "Bayramın ilk günü sabah kahvaltı yapmak üzere babamın evine gittim. Yarım saat sonra eve geldiğimde ne park halindeki otomobilim ne de at arabam vardı. İki atım ve kışlık yakacaklarımız da sel sularına kapılmıştı" dedi.

Geçimini at ticareti yaparak sağladığını anlatan İnci, bayram sonrası satmayı düşündüğü 2 iki atının telef olunduğunu ve sermayesinin kalmadığını ifade etti. İnci, sel baskını nedeniyle otomobilinin de kullanılamaz hale geldiğini belirterek, yetkililerden yardım beklediğini kaydetti.

Muhabir: İrfan Aydoğdu / Veli Gürgah

Yayıncı: Ahmet Caner Baysal - GAZİANTEP

Kaynak: AA / Yerel

Nizip Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title