Haberler

Nizip'te Yetenek Yarışması

Nizip İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, bu yıl beşincisi yapılan yetenek yarışmasına katılan öğrenciler ilginç yeteneklerini sergiledi.

Osmanlı Parkı içerisinde 2. Zeugma Eğitim, Bilim ve Kültür şenliği etkinlikleri çerçevesinde bu yıl beşincisi yapılan yetenek yarışmasına katılan öğrenciler yeteneklerini sergiledi, yaptıkları ilginç gösterilerle davetlilere kimi zaman eğlenceli kimi zaman duygulu anlar yaşattı.

Yetenek yarışmasında Alkan Kız Meslek Lisesi Okulu öğrencileri tarafından oynanan 'Kaynanalar' adlı oyun birinci, İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden Müslüm Ateşçi ve arkadaşları söyledikleri 'ilahiler' ile ikinci, Hatice Kamil Pekmez İlköğretim okulu öğrencileri tarafından oynanan 'Grup Kedigiller' oyunu ise üçüncü oldu.

Yarışmanın sonucunda ilk üçe girenlere ödüller Volkan Grup'tan da geldi. Yetenek Yarışması'nda birinciye fotoğraf makinesi ödülünü Nizip Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Karayılan, ikinciye MP4 çalar ödülünü Nizip İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurt, üçüncüye ise MP3 çalar ödülünü İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Ertekinoğlu verdi.

Düzenlenen Yetenek yarışmasına İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, okul idarecileri, öğretmenler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

- GAZİANTEP

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title