Haberler

Nizip'te Vergi Rekortmenleri Ödüllendirildi

Nizip'te Yüksek Düzeyde Vergi Ödeyen ve En Fazla İhracat Yapan Firmalar Düzenlenen Törenle Ödüllendirildi.

Nizip'te yüksek düzeyde vergi ödeyen ve en fazla ihracat yapan firmalar düzenlenen törenle ödüllendirildi.

Nizip Ticaret Odası (NTO) tarafından her yıl geleneksel hale getirilen, Vergi Rekortmenleri Ödül Töreni bu yılda gerçekleştirildi.

İlçede yüksek düzeyde vergi ödeyen iş adamlarına NTO tarafından ödül verildi. Törende ayrıca, SODES Projesi kapsamında hazırlanan "Kadın ve Engellilerde Girişimcilik Potansiyelini Artırıyoruz" projesinde eğitim gören kursiyerlere yönelik sertifika töreni düzenlendi.

Plaket alan firmaları kutlayan Gaziantep Valisi Süleyman Kamçı, birçok ilden büyük olan Nizip'teki esnafın ve işadamlarının bu davranışlarıyla bütün insanlara örnek olacağı kanaatini taşıdığını söyledi.

NTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, kayıt dışı ekonomi ile mücadelenin, ülkenin geleceğini düşünen her vatandaşın asil görevleri arasında olması gerektiğini söyledi.

Özyurt, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Küresel arenada rekabet edebilmek için şirketlerimizin büyümesini sağlamak gerekir. Bu büyümede ancak kayıt dışının olmadığı rekabetin adil olduğu vergi ve mali sistemin istikrarlı olduğu bir ortamla sağlanır. Altı çizilmesi gereken ve ülkemiz için çok önemli bir husus olarak belirtmek gerekir ki, demokrasi kalitesinin arttırmanın yolu da, kayıt dışını yok etmekten geçmektedir. Bugün ilçemizde yüksek düzeyde vergi ödeyen, ihracat yapan, zirai stopaj ödeyen, tarıma katkı sağlayan firma ve şahıslarımıza başarılarından ve Yüksek düzeyde vergi ödeyen ihracat yapan firma ve kişileri içtenlikle kutlarım."

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarı ise, verilen vergilerin AK Parti Hükümeti döneminde boşa gitmediğini, Türkiye'nin son yıllarda her alanda önünün açıldığını ifade ederek, "İç ve dış borçların az olduğu bir Türkiye'yiz bu durum siz değerli vatandaşlarımızın vergileriyle ortaya çıkmıştır. Tarım alanında, eğitim alanında ve turizm alanında ilçenin ekonomisine büyük katkı sağlayacak çalışmalar hızla sürüyor" dedi.

-BİRİNCİLİK YİNE İŞADAMI BİLAL ÇEKER'İN-

Kurumlar Vergisi birincisi olan Çek-Pet Petrol Ürünleri İnşaat Ürünleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limitet Şirketi adına Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Çeker'e, Gaziantep Valisi Süleyman Kamçı tarafından plaket takdim edilirken, Gelir Vergisi Birincisi olan Ali Acar'a ise AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarı tarafından plaket takdim edildi.

Programın sonunda NTO tarafından düzenlenen ve SODES Projesi kapsamında hazırlanan "Kadın ve Engellilerde Girişimcilik Potansiyelini Artırıyoruz" projesinde eğitim gören kursiyerlere sertifika ve projeye destek verenlere verilen plaket töreniyle son buldu.

Nizip Ticaret Odası Toplantı Salonu'nda düzenlenen törene, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Sarı, Mehmet Erdoğan ve Halil Mazıcıoğlu, MHP Gaziantep Milletvekili Hasan Özdemir, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Cafer Yılmaz, Nizip Kaymakamı Yaşar Karadeniz, Karkamış Kaymakamı Ferhat Sinaoğlu, Garnizon Komutanı Binbaşı Cem Çerkezoğlu, Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan, Nizip Cumhuriyet Başsavcısı Mahmut Arslan, Emniyet Müdürü Mustafa Kantar, Nizip Müftüsü Dr. Mustafa Genç, Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Mehmet Aslan, Gaziantep Vergi Dairesi Başkanı Erol Çember ile çok sayıda iş adamı ve vatandaş katıldı.

- GAZİANTEP

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Afganistan kararı! Diplomatik pasaporta vize muafiyeti kaldırıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Afganistan kararı! Diplomatik pasaporta vize muafiyeti kaldırıldı

Zamanlama manidar! İspanya'nın aşırı sağcı partisinin lideri Abascal, Netanyahu'yu ziyaret etti

Zamanlama manidar! İspanya'nın aşırı sağcı partisinin lideri Abascal, Netanyahu'yu ziyaret etti

Serçe parmağını yiyen caniyle birlikte tedavi olmuş! Yeniden hastaneye gideceğini öğrenen Dilan Polat dilekçe verdi

Serçe parmağını yiyen caniyle birlikte tedavi olmuş! Yeniden hastaneye gideceğini öğrenen Dilan Polat dilekçe verdi

Surat ifadesine dikkat! Roberto Carlos'un ağzından çıkanlar Arda Güler'i şaşkına çevirdi

Surat ifadesine dikkat! Roberto Carlos'un ağzından çıkanlar Arda Güler'i şaşkına çevirdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title