Haberler

Nizip'te Vergi Haftası Kutlamaları

Nizip ilçesinde Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Nizip Vergi Dairesi Müdürlüğü tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk konuldu.

Nizip ilçesinde Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Nizip Vergi Dairesi Müdürlüğü tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk konuldu.

Etkinlikler kapsamında, Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı önünde düzenlenen programda Nizip Vergi Dairesi Müdürü Mustafa Sakarya tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasının ardından program 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile son buldu.

Sakarya, yaptığı açıklamada, verginin toplum hayatında çok önemli bir yere sahip olduğuna dikkat çekerek, şunları kaydetti:

"Toplumumuzda sağlıklı bir vergi bilincinin oluşturulması, vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının toplumun bütün kesimlere kazandırılması amacıyla Şubat ayının son haftası Vergi Haftası olarak ülke genelinde ve ilçemizde çeşitli etkinliklerle kutlanmaktadır. Hafta etkinlikleri kapsamında vergisini zamanında ödeyen, kazancını doğru beyan eden mükelleflerimiz iş yerlerinde ziyaret edilerek teşekkür belgeleri verilecek."

Nizip Vergi Dairesi Müdürü Mustafa Sakarya ve çalışanları Nizip Kaymakamı Yaşar Karadeniz'i makamında ziyaret etti.

- GAZİANTEP

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Sakarya Nizip Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title