Haberler

Nizip'te Ödül Töreni

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Nizip yerleşkesinde 2.Geleneksel Kültür, Spor ve Bahar Şenliği etkinlikleri çerçevesinde, dereceye giren öğrencilere ödül töreni düzenlendi.

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Nizip yerleşkesinde 2. Geleneksel Kültür, Spor ve Bahar Şenliği etkinlikleri çerçevesinde, dereceye giren öğrencilere ödül töreni düzenlendi.

GAÜN'den yapılan açıklamaya göre, törene katılan AK Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin, üniversite yıllarında hep ülkeye ve ülkenin gelişmesine dair hayaller kurduğunu ifade etti.

Türkiye'nin gerek İslam coğrafyasında gerek Ortadoğu gerekse doğu aleminde örnek bir ülke ve model alınan bir ülke olduğunu belirten Şahin, "Ülkemiz sosyal yaşamından kültürel yaşamına eğitim yaşamına kadar her bakımdan mercek altında tutuluyordu. Sadece kendiniz için değil başkaları için de yaşamak adına bir şeyler geliştirin" dedi.

Nizip Kaymakamı Yaşar Karadeniz de etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Nizip yerleşkesine verdiği katkılar dolayı ve aynı zamanda yılın kaymakamı seçilen Karadeniz'e, Şahin'e ve Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan adına Belediye Başkan Yardımcısı Latif Karadağ'a, Nizip Ticaret Borsası adına Meclis Başkanı Talat Akın'a, Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu adına Genel Sekreter Serpil Gündoğdu'ya, GAÜN Nizip Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Özaslan ve Nizip Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Serdar Derman tarafından plaket takdim edildi.

Farklı kulvarlardan yapılan yarışmalarda derece elde eden öğrencilere de ödülleri protokol üyeleri tarafından takdim edildi.

- GAZİANTEP

Kaynak: AA / Yerel

Gaziantep Üniversitesi Ali Şahin Ak Parti Nizip Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title