Haberler

Nizip'te Minibüsçüler Eylem Yaptı

Gaziantep, Şanlıurfa ve Birecik'e yolcu taşımacılığı yapan Nizip'teki minibüsçüler, ilçeye girip yolcu alımlarının yasaklanmasını protesto etti.

Gaziantep, Şanlıurfa ve Birecik'e yolcu taşımacılığı yapan Nizip'teki minibüsçüler, ilçeye girip yolcu alımlarının yasaklanmasını protesto etti.

Nizip Belediyesi önünde toplanan minibüsçüler, Milli Egemenlik Caddesi ve PTT caddesini trafiğe kapatarak yetkililerle görüşmek istedi. Minibüsçülerin eylemi nedeniyle her iki cadde trafiğe kapandı. Minibüsçülerin protesto ettiği bölgeye sevk edilen trafik ekipleri trafik akışının sağlanması için çalışma yaptı ama eylem yapan minibüsçüler karalarından vazgeçmedi. Düzenlenen protesto ile ilgili açıklama yapan firma yetkilileri, yaşan sıkıntılarını dile getirerek, "Bir an önce bize şehir merkezinde yolcu

alımına izin versinler. Biz böyle çok sıkıntılı zaman geçiriyoruz.

Bu nedenle İlçe Trafik Komisyonu'nun aldığı karar bizleri zor durumda bırakıyor" diyerek yetkililerden yardım istediler.

Yaşanan sorunun ortadan kalkması için Nizip Belediye Başkan Yardımcısı Salih Uygur, firma yetkilileri ile görüşerek kendilerine yardım edeceklerini söyledi. Bunun üzerine minibüsçüler protestoya son verdi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Nizip Belediyesi Şanlıurfa Gaziantep Birecik Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title