Haberler

Nizip'te Kuyuya Düşen 6 Yaşındaki Çocuk

Nizip ilçesinde, dün yaklaşık 70 metre derinlikteki kuyuya düşen çocuğun cesedi çıkarıldı.

Nizip ilçesinde, dün yaklaşık 70 metre derinlikteki kuyuya düşen çocuğun cesedi çıkarıldı.

Atatürk Mahallesinde oynamak için indiği bahçede üzeri kartonla örtülü yaklaşık 70 metrelik sondaj kuyusuna düşen 6 yaşındaki Hasan Kaya'yı bulmak için yürütülen ve gece ara verilen çalışmalara, sabah erken saatlerde yeniden başlandı.

Kahramanmaraş'tan gelen Devlet Su İşleri, Gaziantep İtfaiye Müdürlüğü, AKUT ve Nizip Belediyesi ekipleri, dar ve balçıklı olduğu belirtilen kuyudaki çocuğa ulaşmak için dünden bu yana yoğun çaba sarf etti. Ucuna kanca takılı halatı kuyuya sarkıtarak çalışma yapan ekipler, bu şekilde de sonuç alamayınca kuyuya birbirine geçirilen demir borular indirdi. Ekipler, ucunda demir parçalardan oluşan kancalar bulunan borular ve vinç yardımıyla küçük çocuğun cesedini çıkardı. 6 yaşındaki Hasan Kaya'nın cesedi, ambulansla Nizip Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Dünden bu yana çalışmaları gözyaşları içerisinde takip eden küçük çocuğun ailesi ve yakınlarından bazıları, hastane bahçesinde sinir krizi geçirdi. Sağlık ekipleri, fenalık geçirenlere olay yerinde müdahale etti.

-"Kuyu izinsiz açılmış"-

Kaymakam Yaşar Karadeniz, küçük çocuğun içine düştüğü kuyunun izinsiz açıldığının tespit edildiğini belirterek, "Kuyu için izin alınması gerekiyordu ancak böyle bir izinin söz konusu olmadığı belirlendi. Kuyuyu açtıranlarla ilgili idari ve adli soruşturma başlatıldı" dedi.

Nizip'te 6 yaşındaki Hasan Kaya, dün oynamak için indiği bahçede üzeri kartonla örtülü yaklaşık 70 metre derinlikteki sondaj kuyusuna düşmüştü.

- GAZİANTEP

Kaynak: AA / Yerel

Nizip Belediyesi Kahramanmaraş Hasan Kaya Gaziantep Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title