Haberler

Nizip'te Kar Temizleme Çalışmaları

Nizip Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler kar yağışının sona ermesi ile kar temizleme çalışmalarına başladı.

Nizip Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler kar yağışının sona ermesi ile kar temizleme çalışmalarına başladı.

Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan, yaptığı açıklamada, Cumartesi ve Pazar günleri ilçede etkisini gösteren kar yağışıyla birlikte don olayına karşı ilçe merkezideki ana arterler ve ilçenim kritik bölgelerinde tuzlama çalışmaları gerçekleştirildiğini belirtti.

Sabah saatlerinde ve gün içerisinde devam edecek çalışma kapsamında Nizip'in tüm ana caddeleri ve ara sokakları dahil olmak üzere kar temizleme çalışmalarının devam ettiğini bildiren Akdoğan, şu bilgileri verdi:

"Kış şartlarına karşı tüm tedbirler alındı ve yaşanabilecek olumsuzluklara karşı ekipler hazır bekletiliyor. 6 greyder, 3 mini kepçe, kar küreği araçları ile tüm ekibin ana caddelerde temizleme çalışmaları yapıyor. Vatandaşların sıkıntı yaşamaması için belediye olarak gece, gündüz, sıcak ve soğuk demeden kar temizleme çalışmalarımızı sürdürüyoruz."

- GAZİANTEP

Kaynak: AA / Yerel

Nizip Belediyesi Abdullah Hacı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title