Haberler

Nizip'te "İş Adamının Biyografisi" Konulu Konferans Düzenlendi

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) "Nizip Yerleşkesi Çarşamba Eğitimleri Konferansları" çerçevesinde, Nizip'te "İş adamının Biyografisi' adlı konferansa düzenlendi."

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) "Nizip Yerleşkesi Çarşamba Eğitimleri Konferansları" çerçevesinde, Nizip'te "İş adamının Biyografisi' adlı konferansa düzenlendi.

GAÜN'den yapılan açıklamaya göre, konferansa konuşmacı olarak katılan iş adamı Mustafa Cengiz, özel sektörde iş kurmanın ve çalışmanın inceliklerini anlattı.

Yabancı dil, bilgisayar programlarını bilmenin önemine dikkat çekerek küreselleşen dünyadaki işveren ve çalışan ilişkilerinde örnekler veren Cengiz,

"Başarılı olabilmenin temel şartı dürüstlük ve güven vermedir. Sağlam bir karakter gelişimi başarıdaki en önemli etkendir" dedi.

İşveren olarak yer aldığı akaryakıt sektörünün sıkıntılarına da değinen Cengiz, ülkemizdeki yüksek akaryakıt fiyatlarının sebeplerini ve yapılması gerekenleri dile getirdi.

Konferansın sonunda GAÜN Nizip Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Özaslan tarafından Nizip Yerleşkesi "Çarşamba Eğitimleri" konferans etkinliklerine katkılarından dolayı Cengiz'e, Nizip Ticaret Odası Başkanı Mehmet Özyurt'la birlikte plaket takdim edildi.

Bu arada Nizip Yerleşkesini ziyaret eden iş adamı Cengiz, bir Nizipli olarak Nizip'in yükseköğretim kurumlarıyla buluşmasından dolayı çok duygulandığını belirtti. Çocukluğunda bomboş arazi olarak gezindiği toprakların bugün bir yerleşkeye dönüşmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Cengiz, emeği geçenlere teşekkür etti.

Nizip Ticaret Odası konferans salonunda düzenlenen konferansa, SGK Müdürü Mustafa Aydoğdu, Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, bazı dernek ve oda başkanları, Nizip Eğitim Fakültesi ve Nizip Meslek Yüksekokulu öğrencileri katıldı.

- GAZİANTEP

Kaynak: AA / Yerel

Gaziantep Üniversitesi Mustafa Cengiz Nizip Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title