Haberler

Nizip'te Gazeteciler Ödüllendirildi

Nizip İlçe Kaymakamı Yaşar Karadeniz, Nizip'te Görev Yapan Ulusal ve Yerel Basın Temsilcilerine Yapmış Oldukları Çalışmalardan Dolayı Teşekkür Belgesi Verdi

Nizip ilçe Kaymakamı Yaşar Karadeniz, Nizip'te görev yapan ulusal ve yerel basın temsilcilerine yapmış oldukları çalışmalardan dolayı teşekkür belgesi verdi.

Nizip Kaymakamı Karadeniz, ilçe milli eğitim müdürlüğü ile birlikte yapmış olduğu ortak çalışma sonunda Nizip'te görev yapan ulusal ve yerel basın temsilcilerine yapmış oldukları çalışmalardan dolayı birer teşekkür belgesi vermeyi kararlaştırdıklarını söyledi.

Kaymakamlık toplantı salonunda düzenlenen töreninde konuşan Karadeniz, ilçede yapılan her türlü sosyal ve kültürel faaliyetlerin halka ulaşmasında basın mensuplarının büyük katkısı olduğunu belirtti.

Kamu kurumlarının yapmış olduğu hizmetleri zaman geçirmeden halka ulaştıran basın mensuplarına teşekkür ettiğini ifade eden Karadeniz, özverili ve yapıcı haberleriyle ilçe halkı başta olmak üzere kamu kurum ve kuruluşları teşvik edici haberler yaptıkları için tüm ulusal ve yerel medya temsilcilerini kutladığını kaydetti.

Nizip Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi Osman Alpaslan da, Nizip'te gazetecilerin ilk defa bir ilçe kaymakamı tarafından hatırlandığını belirtip, 'Kaymakamımız bu çalışmasıyla gazeteci arkadaşlarımızı onurlandırdığına inanıyorum. Bu davranışından dolayı Kaymakamımız Yaşar Karadeniz'e teşekkür ediyorum. Bir kamu görevi yapan Gazetecilerin unutulmamasını ve her zaman hatırlanmalarını diliyorum' dedi.

Programın sonunda, Kaymakam Karadeniz ve Nizip Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi Osman Alpaslan, Anadolu Ajansı Nizip Yurt Muhabiri İrfan Aydoğdu, Doğan Haber Ajansı Nizip Temsilcisi Metin İliksoy, İhlas Haber Ajansı Nizip Temsilcisi Ömer Yayla, Kanal 5 Nizip Temsilcisi Halil Sarıkaya ve ilçede çalışan kameraman ve foto muhabirlerine birer teşekkür belgesi verildi.

(İRF-HAS-MHD) - GAZİANTEP

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title